Френското правосъдие получи нови свидетелства относно сексуалните посегателства на режисьора

...
Френското правосъдие получи нови свидетелства относно сексуалните посегателства на режисьора
Коментари Харесай

Още пет жени дадоха показания за сексуални посегателства срещу Люк Бесон

Френското правораздаване получи нови свидетелства по отношение на половите похищения на режисьора Люк Бесон по отношение на негови сътруднички и познати, съобщи Франс прес.

Агенцията акцентира, че към обвиняванията на белгийско-холандската манекенка и актриса Санд ван Рой, предявени през месец май тази година, са се прибавили показанията на още пет французойки.

За неприемливото държание на Бесон оповестиха две сътруднички в ръководената от него компания "Европакорп ", две някогашни студентки от киноцентъра на Бесон и манекенката Карин Изамбер, единствената от потърпевшите, която излезе с името си.

По отношение на една от тъжителките, някогашна сътрудничка на Бесон, били подхванати три пъти дейности, които могат да се характеризират като секс по насила. Всички събития, включени в новите обвинявания на Бесон, датират от интервала 1995-2016 година.

Бивша студентка от киноцентъра на Бесон, ситуиран на територията на компанията му "Европакорп " в департамента Сен Дени, е дала показания в полицията в средата на месец юли.

Тя е била подложена на полови похищения през 2016 година, когато е провеждала стаж на снимачната площадка на кино лентата "Валериан и градът на хилядите планети ".

Франс прес напомня, че през месец май тази година манекенката Санд ван Рой подаде иск срещуБесон с изказване, че е била изнасилена от него в парижки хотел. Впоследствие тя предяви и спомагателни обвинявания против режисьора.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР