Френското крило Жан-Пиер Да Силва и португалският нападател Уилсън Фелипе

...
Френското крило Жан-Пиер Да Силва и португалският нападател Уилсън Фелипе
Коментари Харесай

Етър взе на проби французин и португалец

Френското крило Жан-Пиер Да Силва и португалският нападател Уилсън Фелипе идват на проби в Етър. Двамата към този момент се включиха в подготовката на " виолетовите " в Благоевград и на следващия ден ще играят в контролата против Локомотив (Пловдив), оповестиха от клуба.

И двамата за последно играха във втородивизионния Нефтохимик, който по финансови аргументи прекрати присъединяване си. Жан-Пиер Да Силва е на 25 години, роден е на 3 януари 1997 година, висок е 180 см и играе като ляв външен халф. Французин от сенегалски генезис. 28-годишният Уилсън Фелипе пък е младеж на Боависта (Португалия), също е висок 180 см и играе като външен халф и нападател. От февруари м.г. той също бе състезател на Нефтохимик.
 Веселин Великов: Доволен съм, дадох опция и на по-младите момчета да играят
Веселин Великов: Доволен съм, дадох опция и на по-младите момчета да играят

Засега подготовката върви добре, споделя експертът

" Фелипе и Да Силва са на проби, ще им дадем късмет и в двата последващи мача. Утре ще играят против Локомотив (Пловдив), а в събота - и против Кюстендил, заяви старши треньорът Веселин Великов.

Мачът против Локо (Пд) е на следващия ден от 14:00 ч. на градския стадион в Симитли, а инспекцията против кюстендилци е в събота, 29 януари, в гр. Рила.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР