Френското издание Пари Мач публикува специален материал с подробности около

...
Френското издание Пари Мач публикува специален материал с подробности около
Коментари Харесай

Възстановяващият се Шумахер понякога плачел

Френското издание Пари Мач разгласява специфичен материал с детайлности към въпроса, който интересува всички почитатели на Формула 1 и моторните спортове въобще – по какъв начин протича възобновяване на именития Михаел Шумахер. В създаването си списанието твърди, че 7-кратният международен първенец „ от време на време плачел” когато гледал през прозореца към Женевското езеро.

В един от последните дни 2013-а година Шумахер претърпя нечовечен ски случай във Френските Алпи и бе опериран по неотложност поради сериозните черепно-мозъчни контузии. След ужасяващата преживелица неговото семейство се погрижи Пилето да получава непрекъснати и първокласни грижи, до момента в който предприе ревностни ограничения в отбрана на персоналното му пространство.

Вече минаха години, откогато Шумахер бе изместен в Ла Резерв, къщата му на крайбрежията на Женевското езеро, където достъпът на почитатели и медии е мощно стеснен.

Пари Мач обаче е съумял да събере много елементи към това по какъв начин протича възобновяване на Шумахер, чието действително положение след случая остава строго защитавана загадка. Списанието твърди, че към екип от към 15 души е претрупан с грижите за здравето на водача.

Мисията на лечителите, които работят на смени, е интензивно да подтикват паметта му посредством аудиозаписи с по този начин присъщия звук от моторите във Ф1. Също по този начин Шумахер е качван в автомобил, който обикаля площите на имението му.

В същото време с германеца всекидневно работят физиотерапевти, като все още напредъкът му в този аспект на рехабилитацията е мъчително муден. Въпреки това „ Пари Мач” има информация за „ дребни сигнали”, които вдъхват сериозен кураж на фамилията. Именно поради тях упоритата задача продължава с цялостна пара.

Според членове на фамилията, чиято еднаквост се резервира в загадка, Шумахер е в положение да прави избрани жестове, до момента в който траят сесиите му в рехабилитационния басейн. Най-важното обаче си остава, че той демонстрира очевидни признаци за наличие на страсти. „ Когато го сложим в неговия инвалиден стол против превъзходната гледка към планините и езерото, Михаел от време на време плаче”, споделят околните му.

Не е загадка, че брачната половинка на Шумахер – Корино към този момент купи парцел в Майорка, Испания с концепцията нейният брачен партньор понякога да прекарва време и там при много по-топъл климат. Така наречената Вила Ясмин струваше 30 милиона евро.

Имотът предлага идеални условия и уединение, като основната къща е обградена с градини, два плувни басейна, а също и постройки, които да одобряват обслужващия личен състав и възможните посетители.

Източник: gong.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР