Френският външен министър Жан-Ив Ле Дриан заяви в петък, че

...
Френският външен министър Жан-Ив Ле Дриан заяви в петък, че
Коментари Харесай

Ле Дриан: Необходим е постоянен натиск върху Русия

Френският външен министър Жан-Ив Ле Дриан съобщи в петък, че поддържането на " непрекъснат напън " върху Русия е належащо , за да се предотврати " отклонението на Москва към авторитаризъм ".

В изявление за телевизия BFM Ле Дриан се застъпи за твърда позиция във връзка с глобите против Русия , когато страната употребява " провокация или заплашване " като част от външната си политика.

Междувременно той акцентира, че Русия е в Европа, и уточни, че поддържането на разговор с Москва е нужда , без значение какъв брой " сложна " съседка е . " И с този сложен, неуместен и от време на време нетърпим комшия би трябвало да поддържаме разговор ".
 Стратегията на Европейски Съюз за Русия е 3 в 1: Противодействие, въздържане, взаимоотношение
Стратегията на Европейски Съюз за Русия е 3 в 1: Противодействие, въздържане, взаимоотношение

Всичко за богатството на хората и ползите на Европа

" Във всички полемики, които водим с Русия, тематиката за глобите участва... Франция се придържа към позицията, че е належащо да продължи да упражнява напън и да поддържа наказания... По-специално, по отношение на провокации и заплашване против Украйна и случая Навални. Не съм склонен с изказванията, че глобите против Русия са неефективни ", добави Ле Дриан.

Според него, " все още условия за приемане на Украйна в НАТО не са основани . Те към момента не са задоволителни ".

Той разяснява и изказвания на водача на френската Национална рали партия Марин Льо Пен , която даде обещание, че в случай че завоюва президентските избори през 2022 година, Франция ще напусне взаимното командване на НАТО , защото това лимитира суверенитета на страната. " Марин льо Пен може да споделя каквото желае ".
 Русия предизвести: участието на Украйна в НАТО е
Русия предизвести: участието на Украйна в НАТО е " алена линия "

Притеснена от говоренето, че някой ден Киев може да получи проект за деяние за членство
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР