Френският универсален полузащитник Матю Фламини изигра 427 мача за 15

...
Френският универсален полузащитник Матю Фламини изигра 427 мача за 15
Коментари Харесай

Бивш играч на Арсенал е 60 пъти по-богат от Роналдо и може да си купи Реал Мадрид

Френският повсеместен полузащитник Матю Фламини изигра 427 мача за 15 сезона. През кариерата си той облече екипите на тимове като Олимпик Марсилия, Арсенал, Милан, Кристъл Палас и Хетафе, напомня " Ас ".

Но общо 30-те милиона евро от заплати, които проработи като футболист, заплати, които завоюва след престоя си в Олимпик Марсилия, двата престоя в Арсенал и тези в Милан, Кристъл Палас и Хетафе, са оскъдна сума в съпоставяне със настоящето му благосъстояние, реализирано с помощта на компанията му GF Biochemicals.

Екологичната компания на 40-годишния марсилец е учредена през 2010 година и създава опция на петрола. Всичко се промени, когато Фламини реши да запише право, до момента в който риташе за Арсенал. Той се срещна с Паскуале Граната, негов сегашен сътрудник, с който създаде резистентен бизнес модел като план за Университета в Пиза и Политехниката в Милано.

Идеята за вещество, наречено левулинова киселина, беше необикновено сполучлива, защото е на път да бъде идеалният сурогат на петрола - екологичен, безвреден и генерира биоразградими пластмаси. Левулиновата киселина към този момент се употребява допълнително от 200 продукта, вариращи от козметика до лубриканти или шампоани до разтворители. Икономическият триумф на Фламини е подобен, че цената на компанията му надвишава 30 милиарда евро, т.е. положение, по-голямо от това на всеки клуб в света.

Така той надминава по благосъстояние Реал Мадрид, Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед, Челси, Ливърпул и Барселона. И положението му надвишава 60 пъти това на Кристиано Роналдо, съгласно икономическото списание Forbes.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР