Френският тенисист Гаел Монфис стартира със загуба новия сезон, отстъпвайки

...
Френският тенисист Гаел Монфис стартира със загуба новия сезон, отстъпвайки
Коментари Харесай

Гаел Монфис откри новия сезон със загуба на старта в Оукланд

Френският тенисист Гаел Монфис започва със загуба новия сезон, отстъпвайки на Фабиан Марожан в откриващия кръг на шампионата от категория АТР 250 в Оукланд, Нова Зеландия.

37-годишният Монфис, който е единственият настоящ играч с купа във всяка една от последните 19 години, позволи проваляне с 4:6, 7:6(6), 6:7(4) от унгареца Марожан в доста оспорвана среща, траяла над два часа и половина.

От позиция на по-младия от двамата тенисисти, който през миналата акция нашумя с триумфи против Карлос Алкарас и Каспер Рууд, мачът можеше да завърши надалеч по-рано, само че той пропусна два мачбола в тайбрека на втория сет.

В последна сметка обаче Фабиан Марожан откри още веднъж правилния път към триумфа и по този начин във втория кръг си обезпечи дуел против поставения под №1 в главната скица Бен Шелтън.

В различен от забавните дуели от откриващия ден на шампионата Ботик ван де Зандсхулп отстрани петия подложен Кристодър Юбанкс от Съединени американски щати след триумф със 7:6(5), 6:2, до момента в който един от най-младите тенисисти в топ 100 Люка ван Аш от Франция отстрани различен американец - Джей Джей Уулф, откакто се наложи с 6:4, 6:2 и по този начин във втория кръг ще играе против №2 в схемата Камерън Нори от Англия.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР