Френският тенисист Адриан Манарино сподели след победа си срещу молдовеца

...
Френският тенисист Адриан Манарино сподели след победа си срещу молдовеца
Коментари Харесай

Адриан Манарино: Организацията в София е много добра, всичко е на ниво

Френският тенисист Адриан Манарино показа след победа си против молдовеца Раду Албот, че родната София му харесва и организацията на шампионата от категория ATP 250 e на извънредно високо равнище.
 Адриан Манарино е първият полуфиналист на Sofia Open 2020
Адриан Манарино е първият полуфиналист на Sofia Open 2020

Франският левичар се оправи с Раду Албот в три сета

" Чувствам се добре. Беше дълга година, макар че нямахме доста шампионати, всички тренирахме много, с цел да бъдем във форма. Вече е ноември и мисля, че множеството от нас са поизморени. Аз персонално съм стимулиран и съм удовлетворен от представянето от до момента. Не осъзнавах, че съм взел участие във всяко едно издание на шампионата, само че за първи път съм на полуфинал. В София ми харесва. Условията са отлични. Организацията е доста добра, всичко е на равнище.

Започнах добре мача. В началото на втория сет имах брейкбол, само че по-късно позволих някои неточности и изгубих сервиса си. Можеше да бъде 3:0 за мен, само че се получи 0:3. После отново имах благоприятни условия да изравня, само че вместо това изгубих сета с 1:6, макар че играта беше равностойна. В третия сет още веднъж съумях да поема контрола и стигнах до успеха ", показа първият полуфиналист на Sofia Open 2020.
 Всички резултати от Sofia Open 2020
Всички резултати от Sofia Open 2020

Това е петото издание на най-силната тенис конкуренция, провеждана в България
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР