Френският шампион Пари Сен Жермен е направил оферта за халфа

...
Френският шампион Пари Сен Жермен е направил оферта за халфа
Коментари Харесай

ПСЖ иска да се подсили със звезда на Порто

Френският първенец Пари Сен Жермен е направил оферта за халфа на португалския Порто Витор Машадо Ферейра или прочут просто като Витиня, оповестява вестник "Льо Паризиен ".

22-годишният футболист през последния сезон игра в британския Уулвърхямптън като преотстъпен от Порто и взе присъединяване в 19 мача без да успее да означи гол. Но президентът Пинто да Коща е удовлетворен от наема, тъй като концепцията му беше да покаже младока на огромната футболна сцена и към този момент избира от офертите.

Според парижкото издание, първенците на Франция ще платят на Порто 25 милиона евро, от които 5 милиона би трябвало да бъдат преведени до 23-и юли. Останалите 20 милиона ще влизат на вноски в сметките на Порто. Отделно от това, в контракта има уговорка, че ПСЖ ще даде още 10 милиона при 20 изиграни цялостни мача по 90 минути.

Витиня играе като отбранителен халф или пък разиграващ халф. Висок е 172 сантиметра, към този момент има 3 мача за националния тим на страната си. Роден е в дребното градче Санто Тирсо в региона на Порто и стартира да играе футбол на 11-годишна възраст в локалния клуб Повоа Ланьосо. След това е притеглен в школата на Порто, само че в мъжкия отбор дебютира чак на 20-годишна възраст.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР