Френският шампион е изправен пред едно от най-големите предизвикателства, тъй

...
Френският шампион е изправен пред едно от най-големите предизвикателства, тъй
Коментари Харесай

Тухел: Изпарвени сме пред най-голямото предизвикателство

Френският първенец е изправен пред едно от най-големите провокации, защото се стреми към победа против в следващия мач от група " H " на Шампионската лига в сряда, сподели старши треньорът на парижани.

Миналогодишният финалист е втори в класирането с шест точки, на три след водача Юнайтед и пред, който се изправя против, единствено с помощта на по-добрата си голова разлика.

" Ние сме на " ", с цел да спечелим, освен, с цел да реализираме добър резултат, а успеха тук е едно от най-големите провокации в света ", сподели Тухел на конференция.

ПСЖ завоюва единствено точка в последните си два мача от Лига 1, само че съумя да победи Република България Лайпциг с 1:0 предходната седмица. Юнайтед пък завоюва последните си четири мача във всички шампионати, като вкара 11 гола.

" Утре, според от резултата на Република България Лайпциг в Истанбул, този мач може да бъде финален за нас в шампионата. Трябва да сме подготвени за огромна борба ", сподели Тухел.

Поради травми от състава отпадат бранителите и, както и полузащитниците и.

Тухел също се надява, че нападателят ще открие още веднъж головата си сметка в Шампионската лига, откакто не съумя да вкара гол в последните си осем участия в шампионата - серия, датираща от предишния декември.

" Чух за тази статистика преди час и почтено казано бях в действителност сюрпризиран. Може би това е още една причина, заради която сме там, където сме в този момент, само че знам, че Килиан има качествата, личността и опита да вкара още веднъж в Шампионската лига ", добави германецът.

Халфът, който неотдавна се завърна в игра след следващата травма, съобщи, че ПСЖ ще би трябвало да бъде безукорен против Юнайтед.

" Ще би трябвало да сме съвършени, в самостоятелен и групов, с цел да вземем трите точки. Те са бързи, атлетични., само че ние би трябвало да се съсредоточим върху себе си ", сподели той на конференция.

Шампионска Лига 5 кръг, сряда 2 декември  Манчестър Юнайтед 22:00предстои  Пари Сен Жермен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР