Френският селекционер Дидие Дешан коментира проблемите на Пол Погба в

...
Френският селекционер Дидие Дешан коментира проблемите на Пол Погба в
Коментари Харесай

Няма как Погба да е щастлив в Манчестър Юн, убеден е Дешан

Френският селекционер Дидие Дешан разяснява проблемите на Пол Погба в Манчестър Юнайтед. Полузащитникът по този начин и не може да направи серия от положителни мачове, а в двата през миналата седмица даже не беше титуляр.

“Пол е в обстановка, в която няма по какъв начин да е благополучен - нито поради игровото си време, нито поради позицията, на която го употребяват в Юнайтед”, съобщи наставникът на международните първенци.

“Погба не се намира в най-хубавия си интервал, тъй като мина през няколко травми, а и по-късно коронавирусът се стовари тежко върху него. Сега той би трябвало нановот да напипа ритъма си. Пол несъмнено не е задоволен от ситуацията си в Манчестър. Но пък когато един футболист не се усеща добре в клуба си, той несъмнено се радва да играе за националния тим. Той сигурно ще ми показа по какъв начин се усеща и защото го познавам доста добре, съм сигурен, че всичко това ще тръгне в позитивна посока”, добави селекционерът.

“Петлите” се приготвят за контролата с Финландия (11 ноември) и дуелите от Лигата на нациите против Португалия (14 ноември) и Швеция (17 ноември).

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР