Френският президент заяви в интервю за френското издание Опинион, че

...
Френският президент заяви в интервю за френското издание Опинион, че
Коментари Харесай

Макрон: Русия вече загуби в геополитически план

Френският президент съобщи в изявление за френското издание " Опинион ", че Русия към този момент е " изгубила геополитически " войната в Украйна и открива " форма на васални връзки по отношение на Китай ", заяви Франс прес, представено от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10461
" Русия към този момент е изгубила геополитически ", сподели той, визирайки връзките на Москва с обичайните ѝ съдружници, с Китай и разширението на НАТО до Швеция и Финландия.

" Нека да сме наясно, това не е " специфична интервенция ", защото Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През реши да извърши готовност. От друга страна, Русия накара своите исторически съдружници да се усъмнят в нея. Тя де факто стартира форма на встъпване във васални връзки по отношение на Китай и загуби достъпа до Балтика, който беше от решаващо значение за нея, тъй като форсира решението на Швеция и Финландия да се причислят към НАТО ", изясни френският президент, който се готви да одобри украинския президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога, който се чака да дойде в Париж довечера.

" Това щеше да бъде немислимо единствено преди две години. Така че това към този момент е геополитическо проваляне ", означи Макрон. " Русия не би трябвало да завоюва военно ", акцентира той, като уточни, че в това отношение " от нас зависи по какъв начин да помогнем на украинците в тяхното контранастъпление, по какъв начин да подготвим въпроса за гаранциите за сигурност за договарянията, които неизбежно ще се проведат ".

" Винаги съм казвал, че в дълготраен проект архитектурата на европейската сигурност ще би трябвало изцяло да обезпечи утрешна Украйна ". Но за задачата би трябвало да се откри метод за избягването на борба с Русия и да се възвърне резистентен баланс.

" Все още има доста стъпки, преди да се стигне до такава степен ", отбелязва френският президент.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР