Френският президент заяви, че иска Русия да загуби войната в

...
Френският президент заяви, че иска Русия да загуби войната в
Коментари Харесай

Макрон иска Русия да загуби войната, но не и да бъде смачкана

Френският президент съобщи, че желае Русия да загуби войната в Украйна, само че не и да бъде смачкана, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Франс прес.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9430
" Аз съм уверен, че в последна сметка (конфликтът) няма да приключи по боен път ", сподели Макрон в оповестено довечера изявление, което даде за няколко публицисти. Той добави, че " всички разновидности без Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През в сегашната система " (на интернационалните отношения) му " наподобяват по-лоши " от вариантите с съветския президент.

В навечерието на съветската инвазия в Украйна Макрон отиде в Кремъл при Путин в опит да го разубеди да не атакува прилежащата страна.

След началото на войната френският президент продължи да поддържа контакт със своя съветски сътрудник, поради което си навлече рецензии, изключително от страна на Киев, че не осъжда задоволително строго експанзията. В последно време обаче Макрон втвърди позицията си към Русия, а Франция достави оръжия на Украйна.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР