Френският президент Еманюел Макрон заяви, че въпреки критиките, отправени към

...
Френският президент Еманюел Макрон заяви, че въпреки критиките, отправени към
Коментари Харесай

Въпреки критиките Макрон не се отказва от диалога с Русия

Френският президент Еманюел Макрон съобщи, че макар рецензиите, отправени към него за това, и прикани Китай да се разгласи срещу " империалистическата война " в Украйна.

По време на банкет Елисейския замък по случай новата година от лунния календар, той акцентира, че " има позиция, която всички страни би трябвало да възприемат, а това е ценене на суверенитета и териториалната целокупност, каквито и другарства и съюзи да откриваме ".

Въпреки рецензиите, които провокира, че поддържа връзка с съветския президент Владимир Путин след началото на съветската инвазия в Украйна, френският президент удостовери, че ще продължи да " беседва с Русия ".

Някои по-рано ме подлагаха на критика, че приказвам с Русия, само че аз ще продължа да го върша , означи той.
 Макрон скоро щял да беседва с Путин, съветският водач е на друго мнение
Макрон скоро щял да беседва с Путин, съветският водач е на друго мнение

Според френския водач към момента може да бъде реализиран резистентен мир

По мотив позицията на Китай по отношение на войната в Украйна, Макрон реторично запита: " Кой би могъл да отбрани съществуването на свободен и постоянен интернационален ред, в случай че си затваряме очите пред една империалистическа война? " .

Пред публика от предприемачи, културни дейци и академични преподаватели, свързани с Азия, френският водач акцентира: " Всички сме виновни за тази система и би трябвало да я използван ".

По-рано - на срещата на върха на Г-20 през ноември 2022 година, той прикани китайския си сътрудник Си Дзинпин д , като акцентира, че " стабилността " на света е в " интерес " и на Китай.

Говорейки за Азиатско-Тихоокеанския район, Макрон съобщи, че е належащо да се " намали напрежението в целия район и да се разреши на мира и зачитането на стабилността да доминират в целия континент, което ни разрешава дружно да се надигнем пред огромните провокации на сегашното ", като световното стопляне.
 Един ден Путин просто няма да вдигне на Макрон
Един ден Путин просто няма да вдигне на Макрон

От визитата на Макрон в Киев френският телефон не е звънял в Кремъл...
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР