Френският президент Еманюел Макрон смята, че най-лошото предстои в Украйна

...
Френският президент Еманюел Макрон смята, че най-лошото предстои в Украйна
Коментари Харесай

Макрон: Най-лошото за Украйна предстои, Путин смята да завладее цялата страна

Френският президент Еманюел Макрон счита, че " най-лошото следва " в Украйна след 90-минутен телефонен диалог с съветския си сътрудник Владимир Путин, който наподобява има желание да завладее " цялата " страна, съобщи асистент на френския водач. " Путин още веднъж оправда нашествието си с " денацификацията " на Украйна ", сподели помощникът, който помоли да не бъде назоваван, съобщи Агенция Франс Прес, представена от БГНЕС.

Помощникът дефинира мненията на Путин като " шокиращи и неприемливи ", като добави, че " френският президент му е споделил, че те са неистини ". " В това, което ни сподели президентът Путин, нямаше нищо, което да ни успокои. Той сподели огромна решителност да продължи интервенцията ", продължи съветникът на президента. Той добави, че Путин " желае да поеме контрола над цяла Украйна. По личните му думи той ще организира до дъно интервенцията си за " денацификация " на Украйна ". " Можете да разберете доколко тези думи са шокиращи и неприемливи и президентът му сподели, че това са неистини ", сподели помощникът. Макрон също по този начин е призовал Путин да заобикаля цивилни жертви и да даде опция за филантропичен достъп. " Президентът Путин отговори, че е " за ", само че без да поема никакви задължения ", сподели помощникът и добави, че Путин е отрекъл, че съветските военни са атакували гражданската инфраструктура в Украйна.

Макрон още веднъж ще упорства за спомагателни наказания против Русия, с цел да усили цената за нашествието, сподели помощникът, като в същото време отхвърли намерено напрежение сред двамата. " Президентът Путин има метод на говорене, който е доста безпристрастен и доста безплоден. Понякога той демонстрира признаци на скука, само че по принцип нямаше открити признаци на напрежение по време на размяната на отзиви ", сподели помощникът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР