Френският президент Еманюел Макрон с действията си доведе някога силната

...
Френският президент Еманюел Макрон с действията си доведе някога силната
Коментари Харесай

Володин: Макрон накара Франция да започне процеси на самоунищожение

Френският президент Еманюел Макрон с дейностите си докара в миналото мощната и постоянна страна до започване на процеси на самоизтребление. Председателят на Държавната дума Вячеслав Володин написа това в своя канал в Telegram, разяснявайки безредиците във Франция.

" С дейностите си Макрон докара в миналото мощната и постоянна страна до процеси на самоизтребление. Допуснал неточности във вътрешната политика, той се пробва да отклони вниманието на французите към интернационалните. Той въвлече Франция във войната през Украйна. Доверието към Макрон пада. Рейтингите паднаха до най-малко. И в случай че в този момент бяха президентските избори, Марин льо Пен щеше да ги завоюва ", написа още Володин.

Володин изясни, че Франция е на ръба на революция и повода за неустойчивостта е в политиката на настоящия президент, който, стремейки се към политически монопол, през последните години понижи ролята на синдикатите, които обичайно играят забележителна роля в живота на страната.

„ Макрон също поредно отслабваше партийната система, изместваше от политическото поле голистите и социалистите, които десетилетия наред осигуряваха стабилността на страната ”, разяснява Володин.

„ Всичко това докара до обстоятелството, че проблемите започнаха да се разискват не в стените на Народното събрание, а на улицата. Хората, не виждайки своите представители във властта, започнаха да пазят личните си ползи по напълно разнообразни способи. В тази настройка обстановката единствено ще се утежни “, добави Володин.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР