Френският президент Еманюел Макрон пристигна в Берлин, за да се

...
Френският президент Еманюел Макрон пристигна в Берлин, за да се
Коментари Харесай

Еманюел Макрон пристигна в Берлин за разговори по украинската криза

Френският президент Еманюел Макрон дойде в Берлин, с цел да се срещне с немския канцлер Олаф Шолц след диалозите си в Москва и Киев за споразумяване на рецесията сред Запада и Русия поради Украйна, съобщи Агенция Франс Прес, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 224
Шолц, който се връща от Вашингтон, където също разиска с президента Джо Байдън украинската рецесия, ще продължи довечера диалозите по тематиката на делова вечеря с Макрон и полския президент Анджей Дуда.

След вчерашните си диалози в Москва с съветския президент Владимир Путин Макрон изрази вяра, че е допустимо да се откри дипломатическо споразумяване на напрежението в Европа.

Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 224  Шест съветски военни кораба минават от Средиземно в Черно море за учения Шест съветски военни кораба минават от Средиземно в Черно море за учения  Путин изтегля войските от украинските граници? Путин изтегля войските от украинските граници?  Стефан Янев: Случващото се на украинската граница е предизвикателство за евроатлантическата сигурност

Стефан Янев: Случващото се на украинската граница е предизвикателство за евроатлантическата сигурност
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР