Френският президент Еманюел Макрон обяви в Туитър, че срещата на

...
Френският президент Еманюел Макрон обяви в Туитър, че срещата на
Коментари Харесай

Еманюел Макрон обяви в Туитър, че срещата на Г-7 в Биариц е започнала

Френският президент Еманюел Макрон разгласи в Туитър, че срещата на Г-7 в Биариц е почнала, съобщи ДПА.

"Може да не реализираме всичко, което сме си сложили за цел, само че ще създадем всичко, което е по силите ни, с цел да бъдем ефикасни и да подсигуряваме вашата сигурност, да създадем повече работни места и да се борим с неравенствата, от които страдате ", написа Макрон.

"Ще ви държа в течение за постигнатия от нас прогрес ", дава обещание френският държавен глава.

#G7Biarritz has begun. We may not accomplish everything we’ve set out to, but we’ll do our best to be effective to ensure your security, create more jobs and fight the inequality you are suffering. I’ll keep you posted on our progress.
— Emmanuel Macron (@EmmanuelMacron) 24 август 2019 година
Френският президент Еманюел Макрон съобщи през днешния ден, че на срещата на Г-7 този уикенд текстилната индустрия и морският превоз ще поемат задължения за запазване на околната среда и международния океан, предадоха ДПА и Българска телеграфна агенция.

Официално, за първи път ще се ангажираме с превозвачите по море за понижаване на скоростта, сподели Макрон в телевизионно послание преди срещата на Г-7.

Това е един от най-ефективните способи за понижаване на нездравословните излъчвания, добави той.

Френският президент добави, че представителите на съвсем половината производители на облекло ще участват и за първи път ще поемат ангажимент за "действие с дати и цели ".

30% от отпадъците в океаните са от текстилната индустрия. Осем % от въглеродните излъчвания в света са от текстилната индустрия, добави Макрон.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР