Френският президент Еманюел Макрон обяви плановете си страната му да

...
Френският президент Еманюел Макрон обяви плановете си страната му да
Коментари Харесай

Макрон планира доставка на десетки ракети и стотици бомби за Украйна: Не можем да позволим на Русия да спечели

Френският президент Еманюел Макрон разгласи проектите си страната му да достави десетки ракети и стотици бомби на Украйна и настоя, че " не можем да позволим на Русия да завоюва ", съобщи Асошиейтед прес. Макрон направи това изказване на конференция нощес. 

Той съобщи, че ще пътува до Украйна идващия месец. Френският президент също по този начин уточни, че съветска победа в Украйна ще подкопае интернационалния ред. " Не можем да позволим на Русия да победи и не би трябвало да го вършим ", сподели той.

На конференцията Макрон също по този начин сподели, че ще работи с водачите, които бъдат определени, когато беше запитан за вероятността на преизбирането на Доналд Тръмп за президент на Съединени американски щати, съобщи Ройтерс. " Винаги съм имал една и съща философия, одобрявам водачите, които хората ми дават ", сподели Макрон по време на конференция. " Съединените щати са значим съдружник... Това е народна власт, която минава през рецесия, в която самата тя е първи приоритет, а вторият приоритет е силата на Китай. Всички ние, европейците, би трябвало да сме наясно с това. "

Френският президент Еманюел Макрон обяви необятен набор от ограничения – от тестване на униформите в учебните заведения до преразглеждане на отпуска по майчинство - в опит да даде нов подтик на втория си мандат, белязан от неговата непопулярност и оспорвани промени, съобщи Ройтерс. Седмица след назначението на най-младия министър председател на Франция, Макрон, чието пространство за маневриране е лимитирано от неналичието на безспорното болшинство в Народното събрание, прикани французите да се обединят, с цел да създадат страната по-силна.

" Убеден съм, че разполагаме с всички активи, от които се нуждаем, с цел да успеем, и че на следващия ден ще живеем по-добре, в сравнение с живеем през днешния ден ", сподели той на конференция. Макрон стартира с изреждането на ограничения, засягащи  децата, в това число контролиране на времето, прекарано пред екрана, по метод, само че не посочи по какъв начин това ще стане. Той сподели, че отпускът по майчинство ще бъде по-кратък, в сравнение с в този момент, само че по-добре обезщетен.

Френският президент също по този начин съобщи, че ще изиска от своето държавно управление да започва нов пакет от демократични промени за стимулиране на стопанската система, като съобщи, че страната би трябвало да бъде насърчена да " създава повече " и " повече да вкарва нововъведения ". " Франция ще бъде по-силна, в случай че си възвърне финансовата самостоятелност ", сподели той.

Инфо: Българска телеграфна агенция

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР