Френският Пари Сен Жермен ще превърне преговорите за удължаване на

...
Френският Пари Сен Жермен ще превърне преговорите за удължаване на
Коментари Харесай

ПСЖ почва преговори с Лионел Меси след Мондиал 2022

Френският Пари Сен Жермен ще трансформира договарянията за удължение на контракта на Лионел Меси в приоритет след края на Световното състезание по футбол, написа Goal.com., представен от Българска телеграфна агенция.

35-годишният аржентинец има основна роля в проектите на френския първенец, макар че британският The Times разгласи през предишния месец, че американският Интер Маями приготвя рекордна оферта за Меси.

Настоящият контракт на аржентинския национал с Пари Сен Жермен изтича в края на сезон 2022/23 с алтернатива за удължаването му с 12 месеца.

Представителите на Лионел Меси към този момент оповестиха, че той няма да вземе решение за бъдещето си преди януари идната година и е изцяло съсредоточен върху провеждащото се сега Световно състезание в Катар.

„ Би било ужасно достижение да победим Англия, макар че не мога да го съпоставям с мача от 2002 година. Способни сме да играем против един от петте най-хубави тима в света “, сподели Богарт във връзка срещата от преди 20 години, когато Сенегал побеждава Япония с 1:0 в първия си мач от Мондиал 2002.

„ Изучавахме другите статични положения, които те извършват и ще опитаме да използван подобаваща тактика. Това може да бъде решаващо. Надяваме се да причиним проблеми на съперника “, добави треньорът.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР