Френският нападател на Реал Мадрид Карим Бензема няма да е

...
Френският нападател на Реал Мадрид Карим Бензема няма да е
Коментари Харесай

Ас на Реал Мадрид ще бъде извън терените за неопределено време

Френският нападател на Реал Мадрид Карим Бензема няма да е на линия за мача от 35-ия кръг на испанската Ла Лига срещу Райо Валекано.
 Еден Азар ще получава по 20 милиона паунда годишно, в случай че подпише с Реал Мадрид
Футболистът пропусна утринната подготовка поради контузия на бедрото на левия му крайник, оповестява пресслужбата на клуба от Мадрид. Сроковете за възобновяване не се показват.

През сегашния сезон Карим Бензема записа 51 мача във всички шампионати за Реал Мадрид, вкара 30 гола и даде 10 асистенции.

Междувременно треньорът на " белия балет "  Зинедин Зидан отговори на въпроси за идните прехвърляния в Реал Мадрид. След разочароващия сезон клубът ще търси укрепване и треньорът удостовери, че главните старания за това ще бъдат хвърлени в нахлуване. Спрягат се имената на някои офанзивни играчи като Еден Азар и Неймар.

" Много футболисти желаят в миналото да станат част от Реал. Тук фантазиите стават действителност. Ще забележим какво ще стане. Аз знам какво желая да се промени, работим по това. Нуждаем се от по-силна офанзива и повече благоприятни условия за избор.

Бейл е благополучен и до края на сезона ще играе. След това ще забележим. Иначе всички положителни футболисти си пасват и могат да играят дружно ", сподели Зидан.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР