Френският моден фотограф Патрик Дьомаршелие е обвинен в сексуални посегателства

...
Френският моден фотограф Патрик Дьомаршелие е обвинен в сексуални посегателства
Коментари Харесай

Асистентка на известен моден фотограф го обвини в сексуален тормоз и разказа ужасни неща

Френският фешън фотограф Патрик Дьомаршелие е упрекнат в полови похищения от няколко дами, съобщи Франс прес като цитира в. " Бостън глоуб ". Вестникът е разгласил изявление на поискала анонимност някогашна асистентка на 74-годишния фотограф. Жената твърди, че била принудена да отстъпи пред настойчивите му полови задатъци, тъй като се страхувала, че в случай че ги отхвърли, ще компрометира професионалното си бъдеще. Тя поискала от креативната директорка на издателството " Конде Наст " Ана Уинтур да не дава опция на Дьомаршелие да работи с млади манекенки.

Други 6 дами също го упрекват в полови похищения, отбелязва " Бостън глоуб ". Едната от тях твърди, че той сложил ръка върху гениталиите й, а друга - че сграбчил бюста й.

Дьомаршелие е измежду известните фотографи в бранша на модата и шоубизнеса. Негови фотоси на принцеса Даяна, Мадона и Анджелина Джоли обиколиха света.

Извършилият следствието екип на " Бостън глоуб " включва 6-има кореспонденти. Те поели щафетата от свои сътрудници, които през 2002 година разкриха случаи на полово принуждение, осъществявано десетилетия наред от към 90 свещеници в Бостън и покрайнините му. Разкритията послужиха като основа за лентата " Спотлайт ", която бе отличена с " Оскар " за най-хубав филм през 2016 година

Настоящите разкрития в бранша на модата са свързани и с други фотографи, измежду които Сет Сабал, Грег Кадел и Андре Пасос, както и с стилния дизайнер Карл Темплър. Пожелала анонимност манекенка съобщи, че когато била малолетна, Кадел я отвел в хотел и я предиздвикал да прави секс с него.

Друг френски фотограф - Давид Белмер е упрекнат в полов тормоз от две дами. Едната от тях, манекенката Мадисин Ритланд, сподели, че той напъхал езика си в устата й. От " Викторияс сикрет " престанали да работят с Белмер през есента на 2016 година, откакто манекенки се оплакали от неудобен физически контакт от негова страна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР