Френският министър на икономиката Брюно Льо Мер заяви във вторник,

...
Френският министър на икономиката Брюно Льо Мер заяви във вторник,
Коментари Харесай

Френският министър на икономиката приветства рекордния договор на Мбапе

Френският министър на стопанската система Брюно Льо Мер съобщи във вторник, че рекордният контракт на Килиан Мбапе с Пари Сен Жермен, за който „ Льо Паризиен “ разкри, че ще получи 630 милиона евро за 3 години, е „ хубаво нещо “, съобщи организация „ Франс прес “.

„ Той ще заплати доста огромни налози. Хубаво нещо е, че той ще ги заплаща във Франция, а не на друго място “, съобщи министърът пред осведомителната организация „ CNews “.

От тези средства нямаше да се възползва страната, в случай че той беше решил да играе в Реал Мадрид за същата заплата. Това счита френският министър на обществените средства Габриел Атал.

„ Ще ни разрешат да финансираме нашите обществени услуги. Доходите са изцяло отвън надзор. Но очевидно това е действителността в света на футбола “, установи Атал пред телевизия „ Франс 2 “.

От „ Льо Паризиен “ извадиха през вчерашния ден детайлности за новия контракт на Мбаре с ПСЖ, който беше подписан преди 5 месеца, а малко по-късно от клуба излязоха с публично официално съобщение, в което настояват, че написаното е „ неверно “, определяйки го като „ сензационна “ информация.

Contrat de Mbappé au PSG: «Il va payer beaucoup d’impôts» en France, se réjouit Bruno Le Maire
➡️
— Le Parisien | PSG (@le_Parisien_PSG)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР