Френският крайнодесен кандидат за президент Ерик Земур проведе телефонен разговор

...
Френският крайнодесен кандидат за президент Ерик Земур проведе телефонен разговор
Коментари Харесай

Тръмп провел разговор със Земур и го подкрепил за изборите във Франция

Френският крайнодесен претендент за президент Ерик Земур организира телефонен диалог с някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, който му сподели да не се огъва под натиска, предадоха Ройтерс и Българска телеграфна агенция, като се позоваха на почитан представител на акцията на Земур.

Разговорът се състоял нощес и траял " към 40 минути ", съобщи пред телевизия " Франс 2 " Гийом Пелтие, заместник-председател на придвижването на Земур " Реконкиста " (или " Отвоюване ", по прилика с историческия интервал, през който християнските сили са отвоювали от мюсюлманите Иберийския полуостров).

" Доналд Тръмп му сподели да не се предава, твърдо да отстоява мнението си и да бъде самоуверен ", сподели Пелтие и добави, че диалогът се състоял, откакто от канцеларията на Тръмп откликнали позитивно на самодейността на щаба на Земур двамата да влязат в контакт.

Засега няма коментар от екипа на някогашния президент на Съединени американски щати.

Ранди Ялоз от задграничната организация на американската Републиканска партия във Франция съобщи пред телевизия Бе Еф Ем, че е бил в помещението по време на диалога и че въпреки той е да бил сърдечен, към този момент Тръмп не е решил дали да поддържа публично Земур.

Победоносната акция на Тръмп на изборите през 2016 година неведнъж е посочена като пример за акцията на Земур - някогашен френски коментатор в токшоу, осъждан няколко пъти за втълпяване на расова ненавист. Земур отхвърля да е расист.

Подобно на някогашния президент на Съединени американски щати той се пробва да се нарежда като новобранец по отношение на обичайните партии и френския политически хайлайф и залага на статута си на известна персона и огромната си база от почитатели в обществените мрежи.

За да спечелиш предизборна конкуренция, са нужни непримиримост и устойчивост, е споделил Тръмп на Земур по думите на Пелтие.

Земур е на четвърто място съгласно изследванията на публичното мнение и се съревновава за крайнодесния електорат с втория по мощ съгласно социолозите кандидат за президентския пост Марин Льо Пен от партията Национален общ брой. И двамата се надяват да победят президента Еманюел Макрон на изборите през април.

По време на президентската си акция през 2017 година Льо Пен се опитваше да покаже близостта си с Тръмп, когато посети бизнес централата на някогашния президент на Съединени американски щати в Манхатън, само че си потегли оттова дискретно, откакто никой не я одобри.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР