Френският халф на Ювентус Блес Матюиди обясни защо е избрал

...
Френският халф на Ювентус Блес Матюиди обясни защо е избрал
Коментари Харесай

Матюиди избрал Ювентус, за да има какво да разказва на децата си

Френският халф на Ювентус Блес Матюиди изясни за какво е избрал да напусне Пари Сен Жермен и да продължи кариерата си в Торино през лятото на 2017 година. Футболистът споделя, че не се е чувствал добре в Париж, а също по този начин е търсел ново предизвикателство.

" Честно казано имах потребност от промяна на ситуацията. Прекарах шест чудесни години в Пари Сен Жермен, само че желаех да сменя средата, да опозная друга просвета. Ще излъжа, в случай че кажа, че съм се чувствал удобно в Париж. Затова търсех ново предизвикателство и при появяването на опцията да печеля купата в Италия с Ювентус, не мислих доста.

След края на кариерата си ще мога да описвам на децата си, че съм ставал първенец освен във Франция. Италия е премеждие за нас. Говоря в множествено число, тъй като взехме това решение дружно със брачната половинка ми ", споделя Матюиди пред " Льо Фигаро ".

Той разяснява и отпадането на парижани от Шампионската лига против Реал Мадрид, който пък е идващият противник точно на Ювентус.

" Не е срамно да загубиш против най-хубавия тим в света. Та те са победител в две следващи издания ", споделя французинът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР