Френският гранд има за цел №1 да преподпише с Килиан

...
Френският гранд има за цел №1 да преподпише с Килиан
Коментари Харесай

Раздяла с Мбапе ще доведе до колосален трансфер в ПСЖ!

Френският гранд има за цел №1 да преподпише с Килиан Мбапе, само че в случай че това не се случи, клубът ще се насочи към проект " Б ". Според информация на френското издание L`Equipe, аварийният проект на парижани се състои в привличането на Ерлинг Холанд.
Както е известно, договорът на в Париж изтича през идното лято, когато той ще се трансформира в свободен сътрудник и ще може да се причисли към различен тим. Желанието на управлението на ПСЖ е да убеди Мбапе да остане, въпреки и нападателят да отхвърли няколко предложения.
ПСЖ: План А - Мбапе, проект Б - Холанд
Още през лятото Мбапе искаше да премине в , само че ПСЖ блокира прехвърлянето му. Двата отбора ще се срещнат на 1/8-финалите в Шампионска лига, като се допуска, че по-късно ще стане ясно бъдещето на Мбапе, който за момента отхвърля да приказва за Реал.

В Париж към момента считат, че могат да задържат Мбапе, само че в случай че това не се случи отборът ще се насочи към звездата на Борусия Дортмунд Холанд, който да поведе офанзивата от новия сезон. През лятото ще се засилва откупната уговорка на , която е към 75 милиона евро - сума, която е по джоба на столичани.
Ако Мбапе остане в ПСЖ, то пък Реал Мадрид ще се насочи към Ерлинг Холанд. Това обаче съществено тормози звездата на " белите " , че ще резервира титулярното си място (повече по тематиката може да прочетете в линка).
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР