Френските военни кореспонденти отидоха в Донбас, до местоположението на руска

...
Френските военни кореспонденти отидоха в Донбас, до местоположението на руска
Коментари Харесай

Показаха войната на Европа

Френските военни репортери отидоха в Донбас, до местоположението на съветска част в региона на Кременная и Сватово. На шлемовете и бронежилетките им беше невероятно да не се види надписът " ПРЕСА ". И тримата са били сложени на прицел от украински танк. Руски военни се притекли на помощ на жителите на страна от НАТО. Филмът „ Те са подготвени да одобряват гибелта “ на Режи льо Сомие беше пуснат в “Омерта Медия ” тази седмица. Никъде другаде не е допустимо да се види и чуе откровения роман от западния журналистически корпус за протичащото се в зоната на СВО.

Какво се съдържа в казаното от Режи льо Сомие, което да плаши по този начин тези, които се опасяват от истината повече от всичко на света? Именно истината. За протичащото се. За това, за което нашият народ се бори и за каквото е подготвен да даде живота си.

Година след началото на спецоперацията излиза наяве, че Русия не е желала да реши казуса с военни средства. Именно Русия е била за договаряния, за дипломатически метод, за ясно съблюдаване на ползите както на Украйна, по този начин и на жителите на Донбас. В продължение на осем години Москва поставя титанични старания, с цел да избегне кръв, жертви, опустошения и да избави живота както на руснаци, по този начин и на украинци.

Година след началото на спецоперацията е явно, че зад тила на Москва Вашингтон и Брюксел, както и Лондон, Берлин и Париж са се смеели, мамили са Москва, имитирали са „ дипломатическа интензивност “, доверието ѝ в тогавашните сътрудници е било обществено осквернено, като от самото начало те приготвят политиката на наказания, саботажи и провокации.

Година по-късно истината излезе нескрито.

Руската стопанска система елементарно мина върху релсите, които европейските " телевизионни военни " (аналогични на нашите диванни експерти) назовават " милитаристични ", предприятията работят, освобождавайки всичко належащо за тези, които са на фронта. Извикани са ремонтни екипи, ситуирани са лечебни заведения и медицински звена. Русия е в положение да устои на всякаква активност на военните дейности и да ги завоюва. Методично, постепенно, умерено изпълнявайки проекта на спецоперацията.

Тези, които поръчаха опосредствен блицкриг, проливайки върху него единствено непозната кръв, пробвайки се да победят Русия, с цел да присвоят всичко за себе си след това, не чакаха на такова нещо. Човек стартира да се паникьосва, когато живее дълго време в поръчкови легенди, а по-късно се сблъска с действителността. И тази суматоха през днешния ден се усеща физически в Европа.

Какофонията от крясъци - " Да изпратим авиация! ", " Не, още не се приказва за това! ", апелите за ракети " с задоволителен обхват да ударят Крим ", последвани от апели за " нерешителност в полемиките за доставка на оръжия за Украйна “, са доказателство за цялостния смут на европейските политици.

Сами са се докарали до обстановка, от която има единствено един излаз. Искайки да победят Русия посредством подставени лица, няма различен вид с изключение на доставката по едно и също време на тежки танкове, системи за Противовъздушна отбрана с огромен обхват и изтребители. На подиума и в красива зала може да се приказва с абстракции, само че военното дело е съответно и има свои правила.

Говорителите и обаждащите се - или по-скоро военните, които командват - всички схващат това. Но в случай че по-рано тези лица мамеха Русия, Путин, Лавров и всички руснаци, в този момент те лъжат своите гласоподаватели. Схемата е същата: може би никой няма да забележи по какъв начин тези гласоподаватели ще се окажат в същото състояние като Режи льо Сомие и неговите приятели. На фронтовата линия. Единствената разлика е, че публицистите отидоха там умишлено, да работят.

Европейците могат да открият, без значение какво си мислят, че действителността на живота им ще бъдат палатки, землянки, обстрел с такава активност, каквато не е виждана от борбата за Сталинград. Наранявания. Кръв. Смърт. И невъзможността, точно заради интензивността на работата на артилерията, две седмици да приберат телата на починалите.

Най-накрая ще бъдат прибрани. Руснаците не изоставят своите. Нито живите, нито мъртвите. И не оставят непознати в смъртна заплаха, както французите бяха уверени в това.

Не се знае по какъв начин ще се държат европейците в сходни условия.

Но европейските водачи ги дърпат натам. Измина единствено година сред думите „ съветската стопанска система ще почине под наказания “, „ народът ще въстане и ще смъкна държавното управление, а ние не сме страна в спора “ и доставките на тежко съоръжение за Киев за десетки милиарди.

И нищо през днешния ден не изключва смяна на концепцията и незабавната потребност " златният половин милиард " в Европа да копае окопи и землянки след една година, тъй като " май тук сме във война ".

Краят на историята, която прогласи " щастливия глобализъм ", има всички шансове да стане точно край. Без повече история.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР