Френските тенисисти Жо-Вилфред Цонга и Беноа Пер се изправиха един

...
Френските тенисисти Жо-Вилфред Цонга и Беноа Пер се изправиха един
Коментари Харесай

И в тениса Франция доказа, че е световен шампион във футбола

Френските тенисисти Жо-Вилфред Цонга и Беноа Пер се изправиха един против различен в осминафиналите от шампионата на ATP в Хале, Германия. Срещата бе предстояща с огромен интерес, защото две от „ остриетата” на френския тенис се изправиха един против различен на един от кортовете.

Е, актуалният футболен владетел в света е точно родината на двамата тенисисти – Франция, а дуото сподели, че освен селекцията на Дидие Дешан има футболната класа.

Участващият с „ уайлд-кард” Цонга завоюва мача в два сета, само че най-куриозният миг настъпи в третия гейм на втория сет. Тогава сервисът бе за Пер, който при началния удар изпусна ракетата си, а с форхенд Цонга върна топката в полето на съперника.

Тогава на Пер му хрумна разновидността да отигра удара с крайник, а той бе добър и разиграването продължи. Цонга влезе в тона на точката и от своя страна „ гърдира” топката, направи повдигане и я върна умерено към Беноа Пер. Последваха сходни разигравания, като и двамата подвигнаха настроението при публиката, а най-после Беноа Пер опита с гръмък ножичен удар да приключи точката, само че вместо това топката спря в мрежата и активът на Цонга набъбна до 30-40.

Вижте впечатляващото разиграване в прикаченото видео.

French Tennis players Paire Benoit and Tsonga start playing football in the middle of their tennis game pic.twitter.com/7tYHIiR2D2
— The Render (@TheRenderMedia) June 18, 2019
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР