Френските жени имат безупречен вкус, стил и специален шик, уникален

...
Френските жени имат безупречен вкус, стил и специален шик, уникален
Коментари Харесай

14 неща, които никога няма да видите на жената от Франция

Френските дами имат безукорен усет, жанр и специфичен изискан, неповторим за тях. Един от главните правила в техния имидж е възприятието за съразмерност във всичко: от обувките до грима. И несъмнено има какво да се научи.

Чорапи и чорапогащи с физически цвят

Французите не обичат телесния чурапогащник. Краката би трябвало да са голи или облечени във панталон, или чорапогащник или чорапи в мрачно наследник или черен цвят.

2. Сутиен пуш-ап 

Френските дами потвърдили, че същинска половост не е във размера, а във енергиа което те обладават. За това избирайте сутиена по форма на гърдите си със мека материа и нежни цветове, по какъв начин то вършат френските дами.

3. Прикалено доста бижута 

Във Франция има закон- какъв брой повече бижута носиш- толково по просто изглеждаш. Ако обличате цветна пола,обувки,обици,синджир- нищо по ужастно за французи няма. Трябва изберете единствено едно: или облеклата да са доста ярки или бижутата.

4. Маркови неща които притеглят внимание 

Французкия блогер написа: Трябва да се държиш естествено, да не избирате лъскови маркови неща, в случай че си цялостен облечен по този начин това е симптом на неприятен усет.

5. Градският жанр

Французите обличат плажни облекла по време на разходка по града. Ако от вън е топло и имате положително въодушевление за какво да не сложите плажна рокля и яка шапка. Френските дами въобще не се смущават от подобен облик.

6. Идеален образ 

Френските дами не обичат доста да се гримират и да се управят косата, те обичат да наподобяват натурално.Все отново една жена наподобява по добре естествено от колкото прикалено нагримирана.

7. Забележими мускули 

Французите вършат акцент на своята талия и слаби крайници. Те не обичат да имат коремни преси и плътно дупе. За тях е по значимо да се останат нежни и женствени.

8. Сака – да не пренебрегвате 

Всяка една френска жена има във дрешника си най-малко 10 разнообразни чифта якета, сака за всеки един мотив. Те са същински последователки на този детайл на дрешника. Защо то той запълва всеки един облик.

9. Високи токчета 

Те не обичат високи токчета,защо то с такиви обувки изглеждаш по вискока. Френските дами повече избират типичен женствени балерини или обувките без токчета. Понеже понякого поставят токчета, само че единствено да са доста комфортни.

10. Презрение на стила на майките и баби  

За Французите дамите от предходните генерации са най стилните. Често видяйки по пътя майка и щерка ще се изненадваш по какъв начин хубаво те наподобяват.

11. Свободни дрехи 

Френските дами постоянно обичат да акцентират талията си. Те считат че по този начин наподобяват по женствени, нежни и беззащитни. За тях не признато да носиш всевъзможни свободни облекла.

12. Възрастната разлика 

За френските дами няма възрастни индикатори, даже в 40-50 години те въпреки всичко се наподобяват стилно и изтънчено. Разхождайки се по Франция вие можете да забележете единствено елегантни, подържани дами.

13. Якета от натурална четина на млади жени 

Във Франция считат че млади дами не би трябвало да обличат якета от натурална четина,защо това е индикатор на старата група.

14. Емоционални индикатори на лицето 

Мишел Монтен споделил че по прелестно да се обърнеш към усмихната жена от какъв брой то към ядосана. За това френските дами постоянно се усмихват по кое време то ги питаш за нещо, по този начин тя се разполага към себе си.

Съгласни ли сте с правилата на френския жанр? Какви неща биха били най-трудни за вас да се откажете, а вие не бихте се отказали от нищо?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР