Френски скаути присъстваха снощи на стадион “Васил Левски”, за да

...
Френски скаути присъстваха снощи на стадион “Васил Левски”, за да
Коментари Харесай

Две от звездите на ЦСКА бяха наблюдавани от агенти вчера

Френски скаути участваха нощес на стадион “Васил Левски”, с цел да следят изявите на Валентин Антов и Брадли Мазику, който през вчерашния ден се разписа за ЦСКА против Осиек. Интерес към Антов демонстрират грандът Марсилия, Реймс и Брест, както и италиански клубове, а към французина - новакът в Лига 1 Клермон, както и още един клуб.

На конференцията преди вчерашния дуел Стойчо Младенов разгласи, че би подкрепил трансфер на Антов, който, както е известно, е племенник на помощника му Анатоли Нанков.

“Ако има оферта, аз съм “за”. Неговото връщане за мен беше неточност. За дребното време, в което работихме, видях едно момче със мощен темперамент и армейски дух”, съобщи Екзекутора на Ливърпул. Самият Антов също желае да продължи развиването си в чужбина.

“Периодът чартърен в Болоня беше добър и потребен опит за мен, който ще ми помогне в бъдеще. Видях по какъв начин работи едно от най-хубавите шампионати в света, по какъв начин упражняват играчите там, по какъв начин играят. Искам да надграждам и да играя на най-високото допустимо ниво”, сподели родният национал след завръщането си в лагера на “червените” това лято.

Нещата с левия бек Брадли Мазику стоят по друг метод. Той е един от най-постоянните играчи в отбора в последните два сезона, само че договорът му завършва на 30 юни 2022 година и към момента не е възобновен.

“Червените” са предложили нов договор на Мазику, само че той към този момент не е дал отговор. От клуба са склонни да продадат бранителя до края на август, в случай че обстановката не се промени. В противоположен случай от 1 януари 2022-а Брадли ще може да води договаряния с различен клуб, към който да се причисли идното лято като свободен сътрудник.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР