Френската целувка е страстна, възпламеняваща, емоционална. Сърцето бие все по-силно,

...
Френската целувка е страстна, възпламеняваща, емоционална. Сърцето бие все по-силно,
Коментари Харесай

Защо женените двойки постепенно спират с френските целувки

Френската целувка е буйна, възпламеняваща, прочувствена. Сърцето бие все по-силно, когато целувката трае по-дълго. Всяка целувка има своето значение. Някои са другарски, други са изпълнени с любов и грижа, само че френската целувка е специфична. В нея има доста пристрастеност. Характерна е за началото на всяка връзка без изключение. Но след години брачните двойки стопират да се целуват по френски. Защо? Някои изследвания по тематиката дават отговор на този въпрос.

Отнема време
Когато една млада двойка занапред се опознава, френската целувка е постоянно съпътстващ участник в интимните милувки. С времето обаче, изключително след повече от 10 години брак, сътрудниците последователно стопират да се целуват дълго и буйно. Много двойки споделят, че си разменят френски целувки единствено когато вършат секс.

Не е нужно
В началото на една връзка сътрудниците са мощно привлечени един от различен. Френската целувка е най-хубавият метод да се изрази това привличане. По този метод и двете страни демонстрират половото си увлечение, което нараства с продължителността на целувката. Когато обаче към този момент си се заклел да обичаш един и същи човек до края на живота си, мозъкът подсъзнателно изключва устрема за доказване на привързаността и пристрастеността на това равнище и ги насочва на друго, по-дълбоко.

Изисква сила
Много двойки споделят, че брачният живот и всички задължения в него и отвън него оставят всеки от сътрудниците без капка сила за непотребни милувки. Ето за какво е доста по-вероятно да се целувате по френски преди да вършиме бърз секс, до момента в който децата спят, когато сте женени от примерно 10 години.

Привличането се трансформира
Колкото по-дълго сте женени, толкоз повече отслабва привличането посред ви. Това демонстрира проучване при двойки, женени от повече от 20 години. Хубавото е, че на този стадий щастливите двойки споделят, че старите привички във връзката въобще не им липсват. Отношенията са прераснали в по-дълбока обич, която не изисква този вид проява на отдаденост.

Връзката е зряла
Не мислете, че сте остарели и по тази причина френските целувки към този момент не участват в връзките ви, в противен случай. Връзката ви е минала в зряла фаза, която допуска промени и в телата на сътрудниците. Много постоянно брачните двойки откриват разнообразни способи за снабдяване на наслаждение, които не включват френски целувки. В началото на връзката френската целувка е била полов тласък, водещ към идната стъпка на интимността. При брачните двойки с годините тласъците се трансформират, само че това не значи, че изчезват.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР