Френската суперзвезда на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе заяви, че

...
Френската суперзвезда на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе заяви, че
Коментари Харесай

Мбапе: Неймар е най-добрият в света, моята роля е да му помагам

Френската суперзвезда на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе съобщи, че бразилският му съотборник Неймар е най-важният състезател на ПСЖ. Двамата играят на " Парк де Пренс " от 2017 година и построиха мощна връзка на и отвън терена.

" Винаги съм считал, че великите играчи са родени да играят дружно. Когато дойдох в Париж, нашите функции бяха ясни - Неймар е в центъра на плана, а аз съм тук, с цел да му оказвам помощ. Това е по този начин, тъй като когато пристигнах в ПСЖ, бях просто изгряваща звезда и трябваше да се потвърдя на терена ", показа Мбапе пред France Football, като добави: " Неймар знае по какъв начин да прави всичко. Той е най-хубавият в света ".

" Той не прави шоу и не танцува единствено когато резултатът е 5:0. Знае по какъв начин се вършат зрелищни неща и при 0:0. Не зная дали всички са наясно с това, само че Неймар схваща всичко. Той има инстинкт, който му оказва помощ да схваща незабавно по какъв начин да прави всичко ", продължи французинът, говорейки за бразилеца.

Мбапе показа още, че постоянно ще е признателен на бразилеца за това, че му е оказал помощ бързо да се приспособява в ситуацията в огромен клуб като ПСЖ. " Честно казано, в никакъв случай няма да не помни по какъв начин той ми оказа помощ първоначално. Когато си на 18, в никакъв случай не е елементарно да влезеш за първи път в огромна съблекалня. В огромните тимове триумфът ти на 60% зависи от твоя футбол и на 40% от това по какъв начин се аклиматизираш в съблекалнята. Той ми оказа помощ и в никакъв случай няма да го не помни ", сподели още 22-годишният Мбапе.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР