Френската столица може и да е все още дълбоко в

...
Френската столица може и да е все още дълбоко в
Коментари Харесай

Парижката седмица на модата се връща на подиума след 2 г. онлайн

Френската столица може и да е към момента надълбоко в плен на вълната от Омикрон и да се приспособява към последните ограничавания поради COVID-19, само че все пак Седмицата на модата в Париж започва присъствено.

Индустрията бе решена да се върне на стилните сцени след близо две години, през които множеството марки бяха принудени да се отдръпват онлайн.
Ревю в леярна: " Валентино " победи ковид в Милано (ВИДЕО)
Продължават екстравагантните способи, по които титаните в модата показват новите си сбирки в Милано в изискванията на коронавриус. " Ва...
Прочети повече
Въпреки затрудненията, породени от пандемията, стилната общественост излиза на сцената без значение от това. Повечето фешън къщи се завръщат към дефилетата онлайн, стартирали със седмица на мъжкото облекло, последвана незабавно от ревюта на висша мода.

Около 17 от 76-те марки от формалния календар на Парижката седмица на мъжкото облекло, в това число огромни имена като Dior, Hermes и Rick Owens, ще се завърнат на подиума, в съпоставяне със единствено шест през предишното лято. Близо 30 други избират други типове персонални събития, като канят публицисти, купувачи и други хора, които имат усет, на по-малко публични срещи в града.

Първата седмица обаче ще има сладко-горчив привкус, защото Louis Vuitton ще показа последната сбирка на американския дизайнер Върджил Абло, който умря през ноември на 41-годишна възраст след персонална борба с рака. Интересът към Абло, непосредствен сътрудник на Кание Уест, който оказа помощ за превъзмогването на предразсъдъците към чернокожите дизайнери, е толкоз огромен, че Louis Vuitton ще показа ревюто два пъти на 20 януари.

Около френския лейбъл Egonlab, който започва преди две години с поредност артистични видеоклипове и в този момент за първи път влиза в формалния календар, също се шуми.
Адриана Лима избухна в сълзи на последното си ревю за Victoria`s Secret (СНИМКИ)
Адриана Лима за финален път дефилира на обичайното шоу на Victoria`s Secret. След 19 години бразилският модел смъква своите благ...
Прочети повече
" Да представиш работата си паралелно с огромните къщи, които са ни повлияли доста, значи доста ", споделя съоснователят Флорентин Глемарек.

Дизайнерите на висша мода също се завръщат на стилния подиум, като 18 от 29-те фешън къщи възнамеряват ревюта онлайн, въпреки и със станалата към този момент нормална спогодба, че вирусът може да попречи на работата в последния миг.

Някои промени към този момент бяха оповестени: благотворителната вечер Sidaction за набиране на средства за проучване на СПИН, която по традиция бележи края на седмицата на висшата мода, беше отсрочена за юли.

Джорджо Армани анулира ревюто си за мъжка мода в Милано и ревюто си за висша мода в Париж поради последния скок на случаите на COVID-19. Това решение провокира възприятие на дежа вю, защото точно 87-годишният италиански маестро пръв анулира своите дефилета при започване на пандемията през февруари 2020 година

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР