Френската група за алкохолни напитки Перно Рикар (Pernod Ricard) обяви,

...
Френската група за алкохолни напитки Перно Рикар (Pernod Ricard) обяви,
Коментари Харесай

Перно Рикар спира изцяло износа на водка Абсолют за Русия

Френската група за алкохолни питиета " Перно Рикар " (Pernod Ricard) разгласи, че напълно стопира износа на премиум водката си " Абсолют " (Absolut) за Русия, откакто към този момент понижи продажбите след нашествието на Москва в Украйна, съобщи Ройтерс. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10207
Миналата седмица някои медии, базирайки се на представител на " Перно Рикар ", оповестиха, че производителят на " Абсолют " е доставял размер артикули, едвам подкрепи локалните чиновници и да обезпечи икономическа резистентност на локалните субекти.

Тази информация провокира рецензии в Швеция, където се създава водката. 

" Перно Рикар " заяви в официално съобщение до Ройтерс, че вследствие на това е взел решение да спре напълно доставките на " Абсолют " за Русия поради " задължението да се грижи за чиновниците и сътрудниците си ".

" Не можем да се излагаме на огромни рецензии във всички форми. Ето за какво компанията " Абсолют " реши да спре износа на марката си за Русия ", съгласно официалното съобщение.

Подобно на доста други западни компании за потребителски артикули " Перно Рикар " спря продажбите на по-голямата част от продуктите си за Русия предходната година, където преди този момент осъществяваше към 3 на 100 от продажбите си.

Ограничавайки доставките, " Перно " е съумяла да защищити локалните си чиновници от обвинявания с наказателна отговорност, се показва в известието, като се цитира " тенденциозен банкрут ".

Усилията на западните марки да изоставен напълно съветския пазар бяха усложнени от опитите на Москва да отбрани потребителите от западна изолираност. 

Русия разгласява в петък лист със артикули от задгранични автомобилостроители, софтуерни компании и потребителски марки, които държавното управление е присъединило в по този начин наречената скица за " успореден импорт ".

" Перно " към момента доставя лимитирани количества от други марки в Русия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР