Френската футболна звезда Килиан Мбапе бе категоричен, че президентът на

...
Френската футболна звезда Килиан Мбапе бе категоричен, че президентът на
Коментари Харесай

Килиан Мбапе: Ще се върна за подготовката на ПСЖ, президентът не може да влияе на решенията ми

Френската футболна звезда Килиан Мбапе бе безапелационен, че президентът на страна Еманюел Макрон не може по никакъв метод да въздейства на неговите решение къде ще продължи кариерата си.

По-рано през тази седмица Мбапе изпрати писмо до своя клубен отбор ПСЖ, в което той съобщи, че не желае да възобнови контракта си с отбора, който изтича през лятото на 2024-а година.

Това незабавно породи клюки дали 24-годишният състезател няма да бъде продаден още през тази година, с цел да не рискува управлението на парижани да го загуби без пари след една година.

Еманюел Макрон също се включи с коментар по тематиката, споделяйки, че неговото персонално предпочитание е Мбапе да остане в ПСЖ, на което футболистът отговори по следния метод:

" С какво може да ми въздейства президентът? Към този миг от кариерата ми, през 2023, с нищо.Той желае да остана в Париж, а и моята цел е да го остана, тъй че най-малко по тази тематика сме на едно мнение. Дали ще напусна Пари Сен Жермен? Преди малко отговорих на този въпрос. Моята цел е да остана и за момента това е единствената алтернатива пред мен. Ще се завърна за подготовката. Не мисля, че съм умъртвил или обидил някого с писмото, което написах ", съобщи голмайсторът на ПСЖ.

Френската звезда добави още, че сега е напълно фокусиран върху уговорките си в националния тим и идното посещение на Гибралтар в среща от квалификациите за Евро 2024.

" Това ми е табиет от доста млад. Сега мисля за мача на Франция против Гибралтар и това е единственото нещо в главата ми. Всичко останало е второстепенно. Искам да потвърдя, че съм огромен футболист ", показа Килиан Мбапе, който е и капитан на отбора.

Селекционерът на " петлите " Дидие Дешан също взе отношение по тематиката, потвърждавайки, че мислите на Мбапе са напълно ориентирани към мачовете на Франция.

" С Килиан приказваме за доста неща, въпреки всичко е капитан на този тим. Той е изцяло предан на националния отбор и не виждам да мисли за друго. Килиан постоянно е под прожекторите, само че това не му въздейства ", безапелационен бе Дешан.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР