Френската актриса Ева Грийн съди продуцентите на проваления филм Патриот

...
Френската актриса Ева Грийн съди продуцентите на проваления филм Патриот
Коментари Харесай

Момиче на Бонд съди продуценти за 1 милион долара - Звезди

Френската актриса Ева Грийн съди продуцентите на проваления филм " Патриот " ( " А Patriot " ) за хонорар от един милион щатски $, оповестиха Асошиейтед прес и Агенция Франс Прес.

Грийн, която изигра Веспър Линд в трилъра за Джеймс Бонд " Казино Роял ", трябваше да се снима в научнофантастичния трилър дружно с Хелън Хънт и Чарлз Данс и да бъде изпълнителен продуцент на плана, който се провали през 2019 година

Продуцентската компания White Lantern Film подаде срещуположен иск с аргумента, че Грийн е сложила " неразумни претенции " и подкопала продукцията. Висшият съд в Лондон даде ход на делата в четвъртък.

Адвокатът на Грийн Едмънд Кълън сподели, че филмът бил " буен " план за Грийн, и че тя дала " всичко по силите си той да успее ". Той добави, че Грийн харесала доста сюжета и желала филмът да бъде основан, само че " финансовият проект в никакъв случай нямало да успее ".

" Целта на този иск е да показа клиентката ми като примадона в гръмки заглавия и по този начин да навреди на репутацията й ", сподели юристът.

В писмени причини пред съда юристите на продуцентската компания настояват, че Грийн е посочила " липса на убеденост и неодобрение " от хора от продуцентския екип и последователно проявявала отвращение да взе участие в плана. Те ползват като доказателства къси текстови известия, в които Грийн назовава един от изпълнителните продуценти Джейк Сийл " зло ", " лицемерен социопат " и " вманиачен човек " и дефинира мениджъра на продукцията Тери Бърд като " простак ".

Очаква се Грийн да даде показания пред съда по-късно в границите на осемдневните правосъдни съвещания.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР