Френска студентка, която пусна своята девственост на търг за мераклии

...
Френска студентка, която пусна своята девственост на търг за мераклии
Коментари Харесай

Френска студентка продаде девствеността си за 1 200 000 евро на банкер от Уолстрийт /снимки/

Френска студентка, която пусна своята непорочност на търг за мераклии в абсурден уебсайт, е предпочела "умен и сполучлив " банкер от Уолстрийт, предложил 1,2 милион евро. Разочаровани останали диджей от Лос Анджелис и магнат в недвижимите парцели от Мюнхен.
Парижанката Жасмин твърди, че е израснала в религиозно семейство и в началото била решила да пази девствеността си за своя младоженец. Но след това любознателността й победила и тя пуснала на търг най-ценното си, с цел да събере пари да стартира собствен бизнес и да реализира околосветско странствуване.
"Много хора са подготвени да заменят за един милион своя първи път, в случай че можеха да върнат времето обратно ", разяснява 20-годишната Жасмин. "Аз съм щастлива, че продадох девствеността си и към този момент срещнах клиента. Честно казано бях леко изнервена, само че най-после в действителност го харесах. Той се оказа същински благородник и се грижеше добре за мен. "
Жасмин икономисва детайлностите, само че разкри, че двамата ще се срещат още веднъж, като прецизира, че "още е прекомерно рано да се приказва за обич - ние се харесваме и ще забележим какво ще стане в бъдеще ". Тя увери, че фамилията и приятелите й са подкрепили нейното решение.
Сайтът твърди, че е продал девствеността на десетки девойки на фамозни клиенти, измежду които и някои от най-високоплатените звезди на Холивуд. Досега върхът се държи от платените от предприемач от Абу Даби 2,5 милиона евро за девствеността на американка с името Жизел.
Наскоро млада румънка, препоръчана в същия уебсайт за компаньонки, се оплака, че е била употребена единствено "като рекламна сензация ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР