Френска двойка, коятоживее апартамента си с близо 160 котки и

...
Френска двойка, коятоживее апартамента си с близо 160 котки и
Коментари Харесай

Френска двойка съжителства с 160 котки в малък апартамент

Френска двойка, която живее жилището си с близо 160 котки и 7 кучета , получи една година условна присъда затвор и непрекъсната възбрана за развъждане на домашни любимци.

Наказателният съд в Ница постанови, че мъжът и дамата " са отговорни за закононарушението занемаряване, поради доста неприятното здравословно положение " на животните. Той също по този начин осъди двойката да заплати над 150 000 евро обезщетение на асоциации за хуманно отношение към животните.

Двойката живееше с общо 159 котки и седем кучета в апартамент от 80 квадратни метра в Ница. През 2023 година полицейски чиновници, реагиращи на съседски спор, откриха десетки обезводнени, недохранени животни, покрити с паразити и лезии във всяка стая в дома на двойката. В една баня следователите откриха и телата на минимум две котки и две кученца.

В края на процеса собственичката на животните, 68-годишна жена, сподели, че н яма желание да се " отхвърля " . „ Кой не би обжалвал сходна неправда? “ тя сподели. „ Все едно да кажеш на жена, че няма да има повече деца “, добави тя. „ Те бяха любовта на живота ми, само че нещата не се получиха “, сподели притежателят. Тя настоя, че окаяното положение на жилището и положението на животните й са краткотрайни. Тя сподели, че търси решения, само че се оказа безпомощна заради зараза, която засегна котките, и горещата вълна, която я разболя.

Психиатрична оценка разкри психологично положение, известно като " синдром на Но й " или струпване на животни, характеризиращо се с готовност да се отглеждат по-голям от нормалния брой животни, без да има опция да се грижат вярно за тях. Жената и нейният 52-годишен сътрудник бяха изправени пред процедура за изпъждане и дълг от 8 000 евро за наем.

През 2014 година двойката към този момент беше обект на следствие, когато живееше с 13 котки и куче в гарсониера от 18 квадратни метра. Няколко години по-късно дамата приютила към 30 котки, открити в изоставена постройка, вярвайки, че има риск да бъдат отровени. Тогава животните се развъдиха.

Източник:БГНЕС

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР