Фредерик Арно, син на председателя и главен изпълнителен директор на

...
Фредерик Арно, син на председателя и главен изпълнителен директор на
Коментари Харесай

Наследниците на Бернар Арно с рокади в управлението на LVMH

Фредерик Арно, наследник на ръководителя и основен изпълнителен шеф на групата LVMH Бернар Арно, ще заеме управителна позиция в Bulgari след тригодишен мандат като основен изпълнителен шеф на TAG Heuer.

Тази информация разгласява Neue Zürcher Zeitung (NZZ), водещ швейцарски немскоезичен вестник, представен от  Watchpro.

Според изданието, Жулиен Торнар, считан за изгряваща звезда в конгломерата след сполучливото трансформиране на Zenith, откакто пое поста основен изпълнителен шеф през 2017 година, в този момент ще поеме поста на Фредерик Арно в TAG Heuer.

Бизнес редакторът на NZZ доктор Андреа Мартел съобщи, че добре осведомени източници са споделили информацията пред изданието, само че от LVMH отхвърлят коментар.

Бизнесът с бижута на Bulgari е по-голям от всички продажби на LVMH на часовници, тъй че преместването там от TAG Heuer ще даде на Фредерик Арно по-широки благоприятни условия за изява, добавя изданието.

В обявата обаче не излиза наяве дали Арно ще се регистрира на Жан Кристоф Бабен, сегашния основен изпълнителен шеф на Bulgari.

Медиите настояват още, че Бернар Арно, който е определян като най-богатия човек в света, защото цената на акциите на LVMH се увеличи, а акциите на най-големите софтуерни компании поевтиняха, приготвя все по-усилено петте си деца от два брака да поемат бизнес империята му.

Съобщава се, че фамилията се събира на бизнес закуски, когато е допустимо, с цел да споделят хрумвания за това по какъв начин се оправят другите звена на бизнеса.

Най-голямата щерка на Арно – Делфин, е считана за главен кандидат да поеме ръководството на LVMH от 74-годишния си татко.

По-рано тази година тя стана основен изпълнителен шеф на Dior, втората по величина марка на групата. Преди това Делфин е заместител основен изпълнителен шеф на Louis Vuitton, най-голямата фешън къща в LVMH.

Антоан Арно е основен изпълнителен шеф и заместник-председател на холдинга на LVMH Christian Dior SE, както и основен изпълнителен шеф на Berluti и ръководител на Loro Piana.

Александър Арно е ангажиран с преобразяването на Tiffany&Co. откакто LVMH закупи международния производител на първокласни бижута за 16 милиарда $ през 2020 година

Жан Арно, най-малкият от петте наследници на Бернар Арно се причисли към La Fabrique du Temps, която създава часовници за Louis Vuitton и Daniel Roth, като бизнес шеф за маркетинг и развиване.

Майсторите часовникари Майкъл Навас и Енрико Барбасини към момента управляват активността, само че Жан Арно е шеф на часовниците за Louis Vuitton и на процедура дефинира нов път за La Fabrique du Temps, в това число нов проект за произвеждане на часовници под името Gerald Genta.

През последните години семейството Арно дефинира като водеща линията за първокласни часовници, част от LVMH, макар че тя съставлява скромна част от приходите на групата. Morgan Stanley прави оценка комбинираните продажби на тези продукти на 2,1 милиарда евро от общия оборот от 79,2 милиарда евро през 2022 година

 

 

 

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР