Fred Sirieix разказа за трудностите при повторното събиране с Gordon

...
Fred Sirieix разказа за трудностите при повторното събиране с Gordon
Коментари Харесай

Fred Sirieix разкрива огромен проблем с повторното събиране с Gordon Ramsay и Gino D`Acampo за Road Trip

Fred Sirieix описа за компликациите при повторното събиране с Gordon Ramsay и Gino D'Acampo за тяхната известна поредност Road Trip.

52-годишният First Dates взе участие в Gordon, Gino and Fred: Road Trip от 2018 година, като триото основава безпорядък и страхотни мемоари на всяко необикновено място, до което пътуват. Забавните звезди вървят дружно като PB&J, тъй че не е изненадващо, че почитателите се чудеха по кое време ще се върнат на нашите екрани, откакто Джино напусна предходната година заради „ правни “ проблеми.

Италианският готвач Джино унищожи почитателите, когато взе в обществените медии, с цел да разгласи, че към този момент не взе участие в шоуто. Той сподели: „ Тъй като договорите стартират да стават доста комплицирани и доста стресиращи, аз персонално оценявам толкоз доста другарството с Гордън и Фред, че избирам другарството, в сравнение с разногласията с контракта.

„ Така че взех решение да не го върша повече, тъй като желая да бъда другар с момчетата за доста, доста години напред. " По-рано тази седмица Джино сподели на звездите от Lo...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР