Фрапиращо е това, което всички чухме. Това наистина може да

...
Фрапиращо е това, което всички чухме. Това наистина може да
Коментари Харесай

Иван Петков, БСП: Това, което се случва, може да се доближи до български уотъргейт

Фрапиращо е това, което всички чухме. Това в действителност може да се приближи до един български уотъргейт. Нещата, които чухме в този запис, най-много за държавната измяна, с непознати страни, които утвърждават службите, са безусловно безпринципни. Това сподели в ефира на „ Добро утро, Европа “ депутатът от Българска социалистическа партия Иван Петков.

 
Радев назова едните мутри, другите шарлатани, а в този момент виждаме коалиция сред двете, която е на фона на една уйдурма - едните се чудят по какъв начин да стигнат до парите и властта, а другите - по какъв начин да се изперат. Не може службите да се утвърждават от някакво посолство. Дори в историята ни по отношение на режима, който е бил у нас в никакъв случай страната ни не се е съобразявала с някоя друга страна. Това е неуместно. След измененията на 10-ти ноември, руснаците толкоз са желали нещата ни да не се служат в сигурността, западните страни са опитвали да унищожат службите ни също, а ние 30 години по-късно споделяме, че тогава службите са били единствено за следене на хора. За страдание 2 години изпуснахме от така наречен " Промяна ".
Нямаше проблеми, когато ние управлявахме с „ Продължаваме промяната “, тъй като всяка партия имаше ясни цели и имахме съдружни задължения, които всеки изпълняваше, разяснява още Петков.

Във вторник ще има изключително съвещание на Народното събрание за чуване на ръководителите на службите и от тях оакваме отговори на всички тези въпроси, в това число и за какво на депутата Радостин Василев е назначена защита, сподели Петков. По думите му това, което ще последва оттук насетне е ГЕРБ да се пробват да извиват ръцете на ПП-ДБ, тъй като съгласно него Бойко Борисов желае да се резервира по всевъзможен метод.

Ние още преди да бъде даден първият мандат в този парламент Корнелия Нинова даде предложение да бъде формирано експертно държавно управление, само че никой не седна с нас да го разясняваме. Ние би трябвало да създадем Национален съвет на партията и да вземем решение какво ще стане, в случай че третият мандат бъде даден на Българска социалистическа партия, само че персоналното ми мнение е, че би трябвало да го върнем. Не виждам по какъв начин може да създадем каквото и да е с тези хора, сподели още Иван Петков. Маниерите на Политическа партия са отвратителни, с ГЕРБ няма по какъв начин да бъдем в коалиция. Оттук нататък не виждам с тази настройка в Народното събрание да се случат договаряния, аргументира се той.

Цялото изявление гледайте във видеото. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР