Фрапираща случка между пътник в кола и пътен полицай се

...
Фрапираща случка между пътник в кола и пътен полицай се
Коментари Харесай

Мъж избухна заради тринога на пътя. Снима и обижда полицай ВИДЕО

Фрапираща преживелица сред пасажер в кола и пътен служител на реда се е разиграла преди дни. За отношението на мъжа към служителя на реда разбираме от оповестен клип в обществените мрежи. Действието се развива в региона на Плевен. Тринога за премерване на скоростта е сложена в тревна повърхност, сред дървета, в непосредствена непосредственост до пътното платно. Ядосаният мъж слиза от транспортното средство и влиза в директна борба с служителя на реда. Започва да го обстрелва с въпроси и обиди.
 
„ Какво снимате тук, имате ли право да снимате тук? Къде е този знак за радар? Виж къде си се скрил. Ти си окупатор, бе. Вижте го къде се е скрил. Вижте го хубаво. Звъни на който искаш. Излез на пътя, бе, “ споделя той.
 
И продължава: „ Затова, като станеш на следващия ден на 70 години, ще ядеш кисело мляко и самун единствено. Ей, по тази причина, тъй като щавите народа. Утре ще ревеш за пенсия. Какво ме снимаш бе, убитак. “
 
Коментиращи видеото считат, че в случай че сходно отношение, се беше случило в европейска страна, сигурно щеше да има наказване. Други пък дадоха за образец Америка.

„ Да не кажа, че в случай че е в Америка, даже няма да е сред живите към този момент. Ако карате обикновено, не виждам какъв би бил казуса, че има камера. Никъде, но на никое място в закона не написа, че би трябвало да бъде известено за слагане на радар/тринога и прочие. “Щавите народа ”, същият народ в случай че се съобразяваше с поставените ограничавания, нямаше да роптае, нито щеше да цялостни гробищните паркове, “ написа жена.
 
Припомняме, че информационнят знак Е24 беше отстранен преди години. Преди това органите, които упражняват надзор по придвижването по пътищата, бяха длъжни да слагат знак Е24 на портативна стойка, постоянно когато упражняват надзор с автоматизирано техническо средство. С измененията на Закона за придвижване по пътищата от януари 2018 година отпадна условието контролните органи да употребяват радари, мобилни или стационарни камери единствено тук-там, където има подложен пътен знак Е24 “Контрол с автоматизирани механически средства или системи “. Мотивите към законопроекта за изменение са свързани с ограничение на автопроизшествията. Според вносителите му пътният знак предизвестява водачите за осъществяване на видеозаснемане и те понижават скоростта си единствено за въпросния сектор, след което още веднъж я усилват. Допълнителен мотив е приложена статистика за броя на жертвите при пътнотранспортни катастрофи за 2017 година.

Остава въпросът - ще има ли глоба за мъжа, разрешил си това отношение към еднообразен.

Ето и фрагментите:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР