Фрапантната Тамара се шири в разкошен палат в Драгалевци“, където

...
Фрапантната Тамара се шири в разкошен палат в Драгалевци“, където
Коментари Харесай

Вижте в какъв разкош живее скандалната „Мис България“ – СНИМКИ:


Фрапантната Тамара се шири в луксозен дворец в „ Драгалевци “, където живее с гаджето си Стивън Роуз.

Къщата не е голяма, само че по тази причина пък разполага с добре поддържана градина, както и с басейн. Младата двойка има прислуга, която се грижи за семейството, тъй че Тамара не пипва къщна работа.

Луксозният дом на милионерския правоприемник и скандалната миска е обзаведен по финален вик на модата. Едно от най- изтънчените декорации в къщата на Тамара и Стивън е голям полилей от камъни „ Сваровски “ в хола.

Бъдещата свекърва Катя Роуз пък дава благо и драго за снаха си. Говори се, че точно тя се бръкнала с 10 000 евро, с цел да окичи Тамара с купата „ Мис България “.

Как е спечелила, при изискване, че нито един член на журито не я сложило преди всичко, не е ясно. А и от скандалния конкурс отхвърлят да покажат протоколите от гласуването.

Тамара съобщи, че няма желание да се отхвърля от короната. А за грозните си фотоси упрекна фотографа на състезанието. Миската пренебрежително съобщи, че отрицателната вълна против нея, е симптом за дивотия и злоба и никак не й пука, че никой не я припознава за победителка.

Тя е безапелационна, че няма да последва съвета на Жени Калканджиева и да си смали носа посредством интервенция. Много си била красива, само че имала противен профил, като множеството хора. И все от неговата страна я снимали.

Свекърва й Катя Роуз пък упрекна българите, че са жалки, тъй като не можели да оценят хубостта и интелекта на Тамара. Само знаели да завиждат и да плюят.

Охулената миска също се засегнала, че се разисква повече външния й тип, а не достиженията и триумфите в 24- годишния й живот.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР