Французойката Фиона Феро завърши прекрасната си победна серия на 31-ия

...
Французойката Фиона Феро завърши прекрасната си победна серия на 31-ия
Коментари Харесай

Фиона Феро спечели титлата в Палермо

Французойката Фиона Феро приключи прелестната си победна серия на 31-ия шампионат по тенис за дами в Палермо с 6:2, 7:5 против естонката Анет Контавейт във финала, с което завоюва четвърта купа в кариерата си. Феро бе непобедена в два следващи демонстративни шампионата и продължи серията в първата публична конкуренция след подновяването на сезона в професионалния тенис. Тя записа пет триумфа в Палермо и загуби единствено един сет, а мачът против Контавейт продължи час и 43 минути.

Естонката, която игра на финала в Мелбърн при започване на годината, позволи втори пробив в предпоследния гейм на първата част и Феро получи опция да сервира за успеха. Французойката се възползва от шестото разиграване за първия сет и поведе във финала.

Контавейт си взе поука и стартира с ранен пробив за 2:0, което по-късно й обезпечи и подаване за сета. Феро обаче завоюва идващите три гейма и остана единствено на четири точки от купата. Тя ги завоюва бързо на личен сервис и подвигна втория си трофей от УТА без изгубен сет.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР