Французите ликуват със световната титла. Те са шампиони отново след

...
Французите ликуват със световната титла. Те са шампиони отново след
Коментари Харесай

Сухият Путин и откраднатият медал - куриозите на финала в Русия

Французите ликуват със международната купа. Те са първенци още веднъж след 20 години, а празненства започнаха под проливния дъжд на " Лужники " в мига, в който публично бе даден завършек на мача против Хърватия.

" Петлите " не спираха да се прегръщат и да скачат в пороя, който " по поръчка " се изсипа по време на церемонията по награждаване. Той не попречи и на страстите на държавните глави на финалистите - Емануел Макрон и Колинда Грабар-Китарович, които философски раздаваха поздравления и медали в подгизналите си костюми.

Единственият, който остана изсъхнал от самото начало бе... Владимир Путин. Президентът на Русия бе оборудван с чадър в първия вероятен миг. Държаха го публични лица, които седяха зад него. За другите двама държавни водачи обаче... нямаше такива екстри.

Снимка: Reuters

След като всички получиха чадъри (но не всички ги използваха), още една обстановка притегли вниманието на по-наблюдателните фенове.

Една от дамите, които помагаше при раздаването на златните оценки на Французите, прибра орден в... джоба на сакото си. Тя седеше тъкмо зад Владимир Путин и президентът на ФИФА Джани Инфантино.

Оказа се, че тя е част от формалните лица, само че дали просто е решила да си " вземе " златото за спомен или дейностите ѝ имат друга цел, от ФИФА към момента не са коментирали.

Putin - " Save a medal for me! "
Lady - " Whatever you say! " #WorldCupFinal #worldcup pic.twitter.com/Kan9FXMKSg
— Gavin Curnow (@GavinCurnow) July 15, 2018
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР