Французинът Сирил Ган преодоля много трудности, но спечели с технически

...
Французинът Сирил Ган преодоля много трудности, но спечели с технически
Коментари Харесай

Сирил Ган с нокаут в исторчески първи UFC в Париж

Французинът Сирил Ган преодоля доста компликации, само че завоюва с механически нокаут против австралиеца Тай Туиваса в историческото първо издание на UFC в Париж. Битката в тежка категория приближи Ган до реванш с Франсис Нгану.

Победителят призна, че е преодолял сложен миг, в който „ светлините съвсем изгаснаха “ когато противника го прати на земята, с цел да завоюва мача в „ Акор Арена “ край река Сена. Това бе първото събитие в Париж откогато Франция легализира ММА борбите през 2020.

В първия рунд и двамата бяха внимателни и не нападнаха доста. Ниските ритници и ударите в тялото бяха задоволителни на Сирил да завоюва рунда. Всичко се промени във втория рунд. Ган имаше преимущество от позиция на скоростта. Той успяваше да разгневи Туиваса със своите бързи удари. Точно тогава австрлиецът прати противника в нокдаун. Все отново Сирил се изправи и отговори.

Туиваса изглеждаше отпаднал при започване на третия рунд. Той се оказа и решаващия, след серия от удари и крошета Ган смъкна Туиваса на земята и това бе нокаут. След успеха французина изиска реванш против Франсис Нгану. За авгралиеца това е завършек на серията от 5 следващи победи с нокаут.

CIRYL GANE KO'S TAI TUIVASA IN FRANCE!!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР