Французинът с най-дълъг стаж по българските терени Александър Барт продължава

...
Французинът с най-дълъг стаж по българските терени Александър Барт продължава
Коментари Харесай

Френският шпионин от ЦСКА: България няма големи играчи

Французинът с най-дълъг стаж по българските терени Александър Барт продължава да бъде издирван събеседник в родината си в навечерието на международната подготовка на "петлите " в София. След като преди дни беше потърсен от "Екип ", в този момент той показа мнението си за дуела и пред друга медия в родината си.

България – Франция, призраци от предишното

Според него, французите не би трябвало да имат проблеми да победят на "Васил Левски ", само че въпреки всичко би трябвало да имат едно мислено. Големият коз на сънародниците му бил, че се изправят против отбор без нито един огромен състезател.

Хайде, момчета! Ще оскубем ли скъпите "петли " в София?

"България играе удобно вкъщи, само че на открито са доста зле. Точно по тази причина нямат шансове да се класират. Но на личен терен основават положения, имат самодейността. Сега на стадиона ще има много хора, тъй като въпреки всичко е Франция, само че няма да е цялостно. Освен това времето е студено и дъждовно. "

Лаказет вместо Жиру ще тормози България, Дешан залага на 4-3-3

"В София се приказва за този мач, само че няма трепетно очакване. Добър тим като Франция би трябвало да завоюва без проблеми в София. Ако вкараме рано, ще е елементарно. Ако не успеем, българите ще натрупат самочувствие. "

Хубчев: Не ме интересува кой ще е капитан, нека са няколко

"Българите са тим, който няма огромни играчи. От отказването на Бербатов насам, те нямат звезда от международен диаметър, само че даже играчите им не стигат и до междинните по мощ отбори в Европа. От моите съотборници единствено Манолев и Бодуров играят в този състав ", показа Барт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР