Французинът Рене Мей от години осъществява лечителска дейност. Той е

...
Французинът Рене Мей от години осъществява лечителска дейност. Той е
Коментари Харесай

Разследване: Мексикански гуру мами наивници у нас, пробутва им витамин С и капки за очи с бактерии

Французинът Рене Мей от години реализира лечителска активност. Той е гуру, свидетел, твърди, че може да се транспортира в разнообразни краища на света, че може да си спре сърцето, да остане повече от 15 минути под вода и че може да излекува хора единствено с едно допиране. Доказателства за това обаче няма, оповестява в свое следствие bTV.

Поражда доверие, тъй като е извънредно харизматична персона, има богатство лъчение, приказва извънредно решително за това, което може да направи, че може да излекува хората от всичко, че бездетни майки могат да имат деца, че можеш да си намериш по-добра работа. Той дава на хората нещо, от което те имат потребност – вяра и религия, споделя репортерът Теодора Трифонова.

Той беше в България, направи голямо турне в разнообразни огромни градове. Човек, който дава религия на хората в свръхспособностите, които могат да лекуват.

Той обаче е остроумен, твърди, че лекува с безусловната обич, само че се оказва, че тя има цена – продава книги, витамини, кристали, кимона на големи суми.

Зала " Универсиада " рядко може да бъде забелязана толкоз цялостна, а на първите редове са заболели хора. Деца и възрастни, някои от тях с тежки диагнози – всички с една вяра – да бъдат излекувани от чудотвореца Рене Мей.

Васил Петров е с белодробни проблеми и се надява на усъвършенстване, на излекуване.

Петър, който страда от мускулна дистрофия, мечтае някой ден да проходи.

„ Този човек за нас е като от различен свят, по-добър свят. И някак си ни даде има вяра, че хората можем да станем по-добри и с това да намалеят тези страшни болести”, споделя Десимира, майка на Петър.

Под бурните овации на сцената излиза Рене Мей. Така наречената конференция за мир стартира.
 Рене Мей
Наричат го рицарят на ангелите. Разказва, че до него постоянно има три ангела, които го пазят още от раждането му. Твърди, че лекува рак с едно допиране. Сътворява чудеса – слепи проглеждат, сакати прохождат.

Лечител, ясновидец и хуманист, а лекуването му се основава на безусловната обич.

" И в случай че сте способни да обичате другите без нищо да очаквате от тях, вие ще осъществите едно обединение с това, което назоваваме вярата, с любовта към другите”, споделя Мей и не може да каже на какъв брой души тъкмо е оказал помощ в България и дали е съумял да излекува някой.

Има такса вход – 10 лв., а с цел да минете курс по медитации, плащате още 290 лв.. Само при последното си посещаване Рене Мей е обучил 370 души на медитативната техника. Това прави приход над 100 хиляди лв..
 Рене Мей
Рене Мей продава и витамини, капки за очи, лечебни масла, кристали и книги. Камерата ни не е позволена да снима търговията, персонално от брачната половинка на Рене Мей.

Самият врач пропагандира хората в залата да си купят витамин С, създаден от него.

Решаваме да купим кутия с витамин С на цена от 50 лв. и капки за очи за още 20 и да дадем продуктите за проучване в Агенцията по медикаментите.

Витамин С се оказва, че не се отличават с нищо от другия в аптеките, само че пък на цената му е 50 лева, тъй като е енергезиран от ръцете на Рене Мей. Въпросът е по какъв начин това е импортирано в нашата страна, тъй като е създадено в Мексико и позволена ли е продажбата му у нас.

Според отговора на Агенцията по храните продажбата на медикаментите в зала " Универсиада " не е позволена в България и е противозаконна.

От Агенцията по медикаменти са открили, че в капките има дребен тъмно-син обект с неправилна форма на дъното и не се знае какво е това. Те са на стойност 20 лева

При изпитване е открит напредък на микроорганизми , които не подхождат на условията на капките. Има някакви бактерии, които не са стерилни и не се знае по какъв начин биха повлияли на нашето здраве.

На събитието в София е имало и минерална вода, която е енергезирана от Рене Мей и е коствала 1 лева, тъй като е допряно от него.

Парите от всичко това отиват в Мексико, където е Мей. В България има фондация на Рене Мей.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР