Французинът Бернар Арно вероятно ще задмине Бил Гейтс и Джеф

...
Французинът Бернар Арно вероятно ще задмине Бил Гейтс и Джеф
Коментари Харесай

Французин може да стане най-богатият човек в света след мегасделка

Французинът Бернар Арно евентуално ще задмине Бил Гейтс и Джеф Безос и ще стане най-богатият човек на света, показва БГНЕС, по информация на CNN. Причината е огромната договорка, в която Louis Vuitton купи американската TiffanyCo.
Според инструмента за премерване на благосъстоянието в действително време, създаден от списание Forbes, главният акционер в Louis Vuitton т.е. Арно към този момент има над 106 милиарда $.
Състоянието на Арно се усили с повече от един %, тъй като акциите на Louis Vuitton скочиха след оповестеното пазаруване на TiffanyCo за над 16 милиарда $. Още едно повишаване на акциите елементарно може да изпрати французина на първото място.
В момента в класацията на Forbes преди всичко е Джеф Безос. Неговото положение се прави оценка на 110 милиарда $. Втори е Бил Гейтс със 107 милиарда.
По-консервативна оценка на положението на Бернар Арно вършат от Bloomberg. Те считат, че французинът има 100 милиарда $, а Гейтс и Безос по 109. И двете издания са единомислещи, че тримата мултимилиардери имат забележителна преднина пред конкуренцията.
Според Forbes, на 4-то и 5-то място в класацията са Уорън Бъфет с 86 милиарда $ и Марк Зукърбърг със 75 милиарда $.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР