Французинът Бернар Арно е президент на една от най-големите компании

...
Французинът Бернар Арно е президент на една от най-големите компании
Коментари Харесай

За първи път: европеец на върха на класацията за най-богатите хора в света

Французинът Бернар Арно е президент на една от най-големите компании за първокласни артикули
За първи път европеец се качи на върха на годишната ранглиста за най-богатите хора в света. Това е французинът Бернар Арно, който посрещна Новата година на първото място в листата на Блумбърг, съобщи Нова тв.

Арно детронира Илън Мъск, откакто ексцентричният иноватор загуби над 100 милиарда $ при спад на акциите на фирмите му. За последната година, 500-те най-богати на света са изгубили общо близо един трилион и половина $.

Бернар Арно е президент на една от най-големите компании за първокласни артикули в света. 73-годишният френски магнат рядко се появява под светлината на прожекторите, даже няма акаунт в Туитър. Въпреки че през 2022 година, положението му спада с 16 милиарда $, Арно оглавява годишната ранглиста на Блумбърг с активи от над 160 милиарда.

Според специалисти, повода за това е постоянството в търсенето на висококачествени артикули от потребителите след пандемията от COVID-19. Именно фирмите на Арно оферират селекция от първокласни облекла, чанти, обувки, бижута питиета и други артикули. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР