Франция вече е държавата на мулти култи либералния фашизъм. Там

...
Франция вече е държавата на мулти култи либералния фашизъм. Там
Коментари Харесай

Четиво за прозападни зомбита и наивници, които още вярват в Европа, евроатлантически ценности, либерализъм, демокрация и прочее измислици

Франция към този момент е страната на мулти култи демократичния фашизъм. Там главен зложелател на ръководещата глобалистко-сатанистка тайфа са елементарните французи, локалните поданици, а не същинските нарушители. Ето и следващия случай.

Две дузини французи стачкуваха пред дома на мигрант изнасилвач в Шербур, Франция. Поне половината от тях в този момент са изправени пред наказателно гонене и до пет години затвор за „ неразрешено събиране “ и за „ поощряване на самоотбрана “ макар очевидната некадърност на френското държавно управление да отбрани личните си жители.

До това се стигна откакто се разбра, че мигрантът Умар.Н. е изнасилил 29 годишната французойка Меган грубо с метла. След изнасилването тя изпаднала в едномесечна кома. 

Престъплението било толкоз брутално, че разплакало болничния личен състав и екипите за незабавна помощ, като някои се нуждаели даже от психическа консултация. 

Заподозреният изнасилвач, Умар Н., в този момент е в прелиминарен арест и към този момент със отбраната му са се заели цяла група юристи. 

Бащата на момичето Людовик приказва пред френската преса и изрази гнева си от бруталното обезчестяване и от обстоятелството, че 18-годишният обвинен мигрант Умар Н. до момента не е спретнат в пандиза макар цялостното си с престъпления  досие, включващо даже кръвосмесително обезчестяване на по-малката му сестра.

Престъпността във Франция се е нараснала неведнъж за последните 10 години, а близо 70% от убийствата, грабежите и изнасилванията са дело на мигранти. Последната " мода " са нападенията над възрастни дами за грабеж и обезчестяване. Наскоро мигрант от Сирия намушка 7 деца в парк, а положението на няколко от тях е сериозно. 

Нашумелият френски публицист Лоран Обертон сподели:  " Във Франция насилието продължава да нараства внезапно, достигайки връх от 900 набези дневно, в това число 120 набези с оръжие. Въпреки, че се вземат поради единствено закононарушенията, за които са подадени тъжби, приблизително 220 са случаите на полово принуждение всеки ден. Убийствата и опитите за убийства също внезапно се усилват през последните години. След десетилетия на всеобща имиграция Франция в никакъв случай не е имала толкоз доста закононарушения, а и толкоз доста незаконни чужденци на територията си. "

Френските управляващи не престават да си затварят очите пред тази вълна от принуждение. Наскоро цялото общество беше потресено от извънредно закононарушение. Алжирец грубо изнасили бременна жена, а решението на управляващите беше да го " санкционират " като го върнат в Алжир. 

Разбира се, в такова държание няма нищо инцидентно. Унищожението на европейската цивилизация върви по доста фронтове и глобалистките елити не са се отказали. 

Западна Европа към този момент съвсем е " отпътувала ". Мигрантите, феминизма, LGBTQR+, дружно с тоталното духовно заличаване и всички други метастази на " британската проказа " напряко я унищожиха. И това, което се случва във Франция не е казус, а е процедура и в Германия и Бенилюкс, а скоро ще е и в Скандинавия.

Изобщо няма да загатвам икономическата съсипия, която към този момент е надвиснала над западната част от континента като голяма черна сянка.

Само не мога да проумея по какъв начин у нас, в естествена до неотдавна България може да има хора, които още имат вяра, че нашия път е към тази разлагаща се Европа, че би трябвало да прибираме " нещастните мигранти ", че да тикат децата ни от дребни към всевъзможни " джендърии " е, " какво пък толкоз " и така нататък гадости. Аз не мога да проумея, обаче ги има и то доста...ама аз не мога да проумея и по какъв начин има такива, които в действителност имат вяра, че @простокиро и асенка са държавници… 

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР